Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout. Ze všech ingrediencí vypracujeme méně tuhé nudlové těsto. Vykrajujeme kolečka, doprostřed dáme masovou nápň a okraje přitiskneme. Dáme do vařit do osolené vody asi 8 minut.
2
Já k tomu často dělávám rajskou omáčku, ale dobrá je i sýrová. Někdy to jen posypu sýrem a nakrájím rajčátka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mr.michaler
|26. 8. 2015 13:35
jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu
Mr.michaler
|26. 8. 2015 13:35
jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu
Jana Kutačová
|18. 5. 2006 14:58
Souhlasím s paní Pavlou,náplň potom lépe drží pohromadě.
Pavlína Svitáková
|18. 5. 2006 13:39
Po udušení ml.masa,zůstane vždy trošku šťávy(a maso ještě pustí) v náplni .Po naplnění raviol a uvaření,by pak bylo těsto zevnitř příliš mazlavé.Proto troška solamilu či maizeny tu šťávu naváže,náplň je více pohromadě a i lépe se s náplní pracuje.Na chuti se skoro nic nezmění.Jako když dělám špenát,když trošku nezahustím (ždibec !)moukou ve vodě,či maizenou(před vejci),tak špenát není ve finále takový jemnější,jakoby hladší.S náplní je to podobné a když zbude náplň,tak se dá ještě na lecos použít(pizza,špagety...)