jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu
jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu
Souhlasím s paní Pavlou,náplň potom lépe drží pohromadě.
Po udušení ml.masa,zůstane vždy trošku šťávy(a maso ještě pustí) v náplni .Po naplnění raviol a uvaření,by pak bylo těsto zevnitř příliš mazlavé.Proto troška solamilu či maizeny tu šťávu naváže,náplň je více pohromadě a i lépe se s náplní pracuje.Na chuti se skoro nic nezmění.Jako když dělám špenát,když trošku nezahustím (ždibec !)moukou ve vodě,či maizenou(před vejci),tak špenát není ve finále takový jemnější,jakoby hladší.S náplní je to podobné a když zbude náplň,tak se dá ještě na lecos použít(pizza,špagety...)
Ten Solamyl je nutný?