Maso, nakrájenou cibuli a ostatní přísady pečlivě promícháme a necháme chvíli odpočinout. Zatím připravíme těsto ze všech uvedených ingrediencí a rozválíme ho na tenkou placku. Rádýlkem ho pokrájíme na čtverečky a na polovinu z nich poklademe hromádky masové směsi, ostatními čtverečky je přiklopíme. Řádně uzavřeme a v mírně osolené vroucí vodě uvaříme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, tymián, pepř a petrželku, osolíme. Nakonec vmícháme kečup. Hotové ravioli na talířích polijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
přesně ,,asi gurmáni. pls místo kečupu použijte protlak nebo rajčata v konzervě bude to 100x chutnější. I když taky nevim co tam dělá ta petržel ,ale jinak je to god pokrm. :-D
Vyzkoušela jsem, ale nepovedlo se - nebude to asi receptem, ale spíš rukama :D takže uvidíme příště, jak to dopadne, jinak chuť výborná, proto dávám za 1 :)
Martin
|9. 2. 2013 15:56
Kečup ????!!!! jak můžete použít kečup ? to je hrozny
Vyzkoušela jsem přsně dle tohoto receptu a dopadlo to dobře. akorát jsem Raviolli udělala poněkud větší :D a tak jsme měli MEGAraviolli, a náplň mi zbyla, tak je potřeba udělat více těsta a nebo rozválet na ještě tenší plát. Jinak pochoutka !!!