• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Raubířovy zapečené těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Raubířovy zapečené těstoviny

autor: raubiri
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Raubířovy zapečené těstoviny
Raubířovy zapečené těstoviny
Raubířovy zapečené těstoviny
Raubířovy zapečené těstoviny
Raubířovy zapečené těstoviny
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg těstoviny
    • 150
      g zelené olivy
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice dle libosti a chutě, dávám větší bonduelle
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks červená paprika
    • 6
      ks vejce
    • 300
      ml mléko cca
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Po přivedení k varu, těstoviny nasypeme do vroucí vody a dle návodu vaříme do stavu al dente.
2
Než se uvaří těstoviny, připravíme si ostatní suroviny. Olivy a papriku pokrájíme na menší kousky. Z kukuřice slijeme lák, naopak u tuňáka necháme šťávu.
3
Po uvaření těstoviny scedíme a nasypeme je do zapékací mísy. Lepší je větší, aby se daly suroviny dobře promíchat. K těstovinám postupně přidáme papriku, olivy, kukuřici, tuňáka i se šťávou. Vše promícháme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 180 stupňů a zapékáme přibližně 20 minut.
4
Před uplynutím doby si připravíme půllitr, do kterého rozklepneme 6 vajec a dolijeme mlékem. Osolíme, opepříme a rozkvedláme. Po uplynutí 20 minut zalijeme těstoviny mlékem s vejci a vrátíme do trouby ještě na 15 minut.
5
Poté můžeme rovnou servírovat.
6
Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sandyadenny
    sandyadenny | 23. 2. 2014 17:43

    Ještě jsem tam přidala trochu další zeleniny a chilli papričku a nahoru ke konci nastrouhala sýr a bylo to super =)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Mléko Nakládaná kukuřice Pepř mletý Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Polévka z uzeného stehýnka

Polévka z uzeného stehýnka

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

64
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
47
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Ratatouille III.
Ratatouille III.
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
Ratatouille s bramborami
Ratatouille s bramborami
Ravioli
Ravioli
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli s čokoládovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Raubířovy zapečené těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact