Tohle nema s polevkou Ramen absolutne nic spolecnyho....maximalne tak nazev :-D :'(
Ramen
|20. 12. 2014 17:43
vy me chcete rict, ze tohle je recept na japonskej Ramen ? no to snad nemyslite ani z prdele :-D :-D :'(
Otaku :3 ^_^
|21. 2. 2013 16:03
no kdybych věděl kde sehnat nama ramen shoyu a menmu tak by to blyo fajn :P jinak supr až to seženu rčo si to udělám :P
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ladislava staffenová
|13. 9. 2008 23:45
dobře, díky dám na Vaši radu.Slyšela jsem o tom dost iochunala, jen ta příprava se mi zdá složitá a určitě se to musí umět.Ale láká mě to.
Oldřich Gargulák
|13. 9. 2008 23:36
Ladislavo, zkuste napřed tepretickou přípravu: http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/suschi . Píše tam M. Klíma. Je to dobrý kuchař, poněkud kontroverzní (u nás se takovým říká "samožer") už ho z toho fora vyštípali, ale UMÍ! Pak můžeme (se mnou až v říjnu) poplkat na DIKUZI.Jinak, nic to není; pro mě bylo nejhorší správně opražit právě tu řasu. Ale už se prodávají i opražené. Suschi stojí za pár experimentů!!!
ladislava staffenová
|13. 9. 2008 23:03
Na sushi se už chystám hodně dlouho, ochutnala jsem to na jaře u kamarádky a bylo to skvělé. Tady jsem našla recept od Terezky, nevypadá to vůbec špatně Dost lidí mi tvrdilo, že když to zkazím, už se k tomu neodhodlám. Oldo, co je na sushi tak těžké nebo složité?
Oldřich Gargulák
|13. 9. 2008 22:41
Ladislavo, nevím. Řasy NORI používám na SUSCHI
ladislava staffenová
|13. 9. 2008 22:34
Oldřichu, nerada bych se pletla, ale neprodávají se právě ty řasy Nori slisované do plátů? Mám nejasný pocit, že jsem je viděla i takhle na informační tabuli v koutku zdravé výživy v Bille. (ale ruku do ohně za to nedám..)
Oldřich Gargulák
|13. 9. 2008 22:23
Prosím, co je to "plátek nori"? Znám řasy NORI, ale ty si jako ozdobu nedovedu představit.