Tvl dyťs tomu dal jedničku tak nerypákuj :-D
Tvl co to je ???!!!! Ramen je úplně něco jiného než tohle..... :-$ Dávám vám radu : nepouštějte se do věcí, o kterých nic nevíte O:-) :-D
Tohle nema s polevkou Ramen absolutne nic spolecnyho....maximalne tak nazev :-D :'(
vy me chcete rict, ze tohle je recept na japonskej Ramen ? no to snad nemyslite ani z prdele :-D :-D :'(
no kdybych věděl kde sehnat nama ramen shoyu a menmu tak by to blyo fajn :P jinak supr až to seženu rčo si to udělám :P <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
dobře, díky dám na Vaši radu.Slyšela jsem o tom dost iochunala, jen ta příprava se mi zdá složitá a určitě se to musí umět.Ale láká mě to.
Ladislavo, zkuste napřed tepretickou přípravu: http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/suschi . Píše tam M. Klíma. Je to dobrý kuchař, poněkud kontroverzní (u nás se takovým říká "samožer") už ho z toho fora vyštípali, ale UMÍ! Pak můžeme (se mnou až v říjnu) poplkat na DIKUZI.Jinak, nic to není; pro mě bylo nejhorší správně opražit právě tu řasu. Ale už se prodávají i opražené. Suschi stojí za pár experimentů!!!
Na sushi se už chystám hodně dlouho, ochutnala jsem to na jaře u kamarádky a bylo to skvělé. Tady jsem našla recept od Terezky, nevypadá to vůbec špatně Dost lidí mi tvrdilo, že když to zkazím, už se k tomu neodhodlám. Oldo, co je na sushi tak těžké nebo složité?
Ladislavo, nevím. Řasy NORI používám na SUSCHI
Oldřichu, nerada bych se pletla, ale neprodávají se právě ty řasy Nori slisované do plátů? Mám nejasný pocit, že jsem je viděla i takhle na informační tabuli v koutku zdravé výživy v Bille. (ale ruku do ohně za to nedám..)
Prosím, co je to "plátek nori"? Znám řasy NORI, ale ty si jako ozdobu nedovedu představit.