• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rajské fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Rajské fazole s uzeninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g rajčatové pyré nebo protlak
    • 500
      g uzenina špekáčky nebo papriková klobása
    • 40
      g hladká mouka
    • 1
      stroužek česnek větší
    • 10
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika sladká
    • cukr krupice dle chuti
    • 1200
      ml vývar
    • 500
      g fazole předem uvařené a scezené

Postup přípravy receptu

1
Klobásy nakrájíme na kolečka a nasucho opečeme v kastrolu dozlatova. Pak je přendáme na talíř. Jsou dost tučné, takže nebudeme potřebovat přidávat tuk, naopak vypečený tuk z klobás použijeme dále. Pokud jsme si zvolili klobásy hodně libové, osmažíme je na kousku sádla.
2
Na vysmaženém tuku z klobás orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Poté vmícháme hladkou mouku, nasekaný česnek, nové koření a bobkový list, vše společně krátce osmažíme. Následně přidáme pyré a sladkou papriku a opět krátce osmažíme. Přilijeme vývar, dobře promícháme a povaříme cca 10 - 15 minut. Dle chuti osolíme, opepříme a dosladíme.

RADA: Jak krájet cibuli

3
Z omáčky vyndáme kuličky nového koření a bobkové listy a přisypeme předem uvařené a scezené fazole. Vše necháme projít varem, případně dochutíme a odstavíme. Vmícháme opečené klobásy a můžeme servírovat. Podáváme samostatně nebo s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Polévka z fazolí a hub s topinkami

Polévka z fazolí a hub s topinkami

Fazole s játry a zeleninou

Fazole s játry a zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Cukr Fazole Hladká mouka Mletá paprika Nové koření Pepř mletý Rajčatové pyré Sůl Uzenina Vývar

Buřtguláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Vaječná pomazánka s rukolou

Vaječná pomazánka s rukolou

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Dietní buchta

Dietní buchta

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Hroznové smoothie

Hroznové smoothie

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Buřtguláš

Poslední sledované recepty

83
Dýňová tortila
Dýňová tortila
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
34
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
34
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou zeleninou nebo v mexickém stylu
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou…
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
AHA.cz Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Spisovatelka Irena Obermannová: Pochlubila se chalupou po babičce!

Spisovatelka Irena Obermannová: Pochlubila se chalupou po babičce!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

Další doporučené recepty:

Rajská polévka se špeclemi
Rajská polévka se špeclemi
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Rajská sváteční polévka
Rajská sváteční polévka
Rajské kapustové závitky
Rajské kapustové závitky
Rajské kuře na rozmarýnu
Rajské kuře na rozmarýnu
Rajský fenykl
Rajský fenykl
  • Recepty.cz
  • Rajské fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact