Výborný recept a když jsem si od každého kdo psal komentář vzala něco,tak jsem udělala skvělou polévku...Brr kečup do polévky, no proč rovnou neudělat polívku ze sáčku :-)
Dělám rajskou podobně, na ochucení ale dávám ještš 3 kuličky nového koření a 3 hřebíčky a 2 cm kousek celé (nebo větší špetku mleté) skořice. To koření tam dávám hned na počátek do toho oleje a po uvaření rajské ho vyndám.
Díky za radu, ale já nevařím proto, abych jídlo vyhazovala O:))
Rajskou polevku delam velmi podobne. Davam jenom vice cesneku a na zaver mixuji. Je opravdu moc dobra a s ohratym kecupem nastesti nema nic spolecneho. Balsamic vinegar mam moc rada i jako zalivku do salatu. A pro Anonyma: pred tim ,nez zacnete kritizovat, zkuste si nejdrive uvarit a ochutnat. Z vaseho prispevku je zrejme, ze vubec nevite, o cem je rec. Balsamic vinegar je sladkokysely a ne moc ostry, tudiz i mnozstvi uvedene v receptu odpovida.
vubec se toho octu nebojte,neni tam vubec citit,ja davam i vic
Hlásím se jako ne-anonym, ale toho 1dcl byť balsamikového octa bych se taky trochu bála. Asi bude lepší dát trochu míň a pak event. dochucovat, ale jinak polévka vypadá slušně "italsky"... Čili moc dobře...
Anonyme, balzamikový ocet není tak ostrý a je chuťově moc dobrý, tak ozkoušej a pak diskutuj a drž se sám ...
O "ohřátém" kečuppu nebyla řeč. 1 dl octa - to musí být utrejch, i když tam nasypete ten cukr.
Rajská z kečupu? No to mě podrž :))))))
rajska polevka se neji jenom v Cechach,vsechno je vsude trosku jinak a o tom to je anonyme, nebo musis jist jen porat to same?protoze babicka to delala.........no nevim
K ochucení, Anonyme. Toje něco jiného než ohřátý kečup!
K čemu ta hrst cukru, víno, ocet? Jinak, když chci udělat rajskou opravdu rychle, použiju kečup.