Dáme si vařit předem maso.Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli,kterou zpěníme.Na to dáme rajský protlak.Vedle si uděláme jíšku z másla a hladké mouky.Jíšku dáme na rajský protlak a vše zamícháme.Potom to vše scedíme přes sítko.Dolejeme omáčku vodou z masa,osolíme,ooctujeme,osladíme dle chuti.jestliže je omáčka ještě řídká,zahustíme jí Knor jíškou.Pak se rozkrájí maso a vloží do omáčky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|15. 12. 2014 14:02
Autor receptu je zjevně anti-kuchař, protože je nepochopitelné, když zná postup jak se dělá jíška a na závěr by tam nacpal nějakou s prominutím "sračku" od Knoru.
Zdar