Cibuli a česnek osmažíme jemně na oleji, přilejeme vařící vodu, nakrájené brambory, kostku bujónu a necháme vařit. Když brambory trochu změknou, přidáme rajský protlak a fazole, podle chuti přidáváme cukr, sůl, pepř, bazalku, oregáno a půl lžíce mexického koření (může být tacos koření).
2
Na talíři podávám polévku se šlehačkovým bobíkem. Všechno dělám od oka a podle chuti, tak záleží na vás, jak si polévku upravíte.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|9. 4. 2008 11:59
výborný-ještě jsem doplnil nakl.kukuřic a kousek feferonky..!!
Lucin
|21. 9. 2007 13:25
misto slehacky jsem posypala huste petrzelkou a bylo to jeste lepi. Jinak ja si kupuji vzdycky ve slevach takove pul kylove baleni mexickeho koreni. Je skvele.
Ivana Přikrylová
|24. 8. 2007 21:01
Čím se dá koření tacos nahradit? děkuji
Radmila Janoušková
|24. 8. 2007 12:08
Doporučuji! Dochutila jsem klobásou a neměla chybu.