• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Napište svůj komentář k receptu

Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment

autor: Institut Kompliment
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 80
      g cherry rajčátka
    • 100
      g bílý jogurt do 3 % tuku
    • 50
      g celozrnné pečivo
    • balzamikový ocet
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme cherry rajčátka na půlky.
2
Do bílého jogurtu přidáme kapku octu a olivového oleje, špetku soli, pepř, lehce pokapeme citronovou šťávou a najemno nakrájenou bazalku, nakonec vše promícháme.
3
Jogurt smícháme s rajčátky a ozdobíme lístky bazalky.
4
Salát můžeme podávat s pečivem nebo k hlavnímu jídlu.
5
----
6
//
7
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.//
8
----
9
Hodnoty (pro 1 porci):
10
Energetická hodnota: 1078 kJ
11
Bílkoviny: 9,8 g
12
Sacharidy: 36 g
13
Tuky: 8,2 g
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila B.
    Kamila B. | 2. 12. 2014 09:20

    Díky, opraveno.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 11. 2014 13:05

    Salát je vynikající a přitom je zdravý. Co víc si přát. Jen prosím opravit v ingrediencích citronovou trávu za citronovou šťávu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Zelenina Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bazalka Bílý jogurt Celozrnné pečivo Cherry rajčátka Citronová šťáva Olivový olej Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Meruňkový perník

Meruňkový perník

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Kakaová bábovka s čokoládovou polevou

Kakaová bábovka s čokoládovou polevou

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

47
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
34
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
29
Jednoduchý segedín
Jednoduchý segedín
26
Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.
Polévka s játrovými…
23
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Rajčatový salát IV.
Rajčatový salát IV.
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s bazalkou
Rajčatový salát s bazalkou
Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou
Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s mozzarellou a olivami
Rajčatový salát s mozzarellou a olivami
  • Recepty.cz
  • Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact