• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rajčatový palivec
Napište svůj komentář k receptu

Rajčatový palivec

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rajčatový palivec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      dl ocet
    • 1
      dl cukr krystal
    • 1
      lžička kari
    • 1,50
      lžička pálivá paprika
    • 1
      lžíce sůl
    • 1,50
      lžička zázvor - mletý
    • 10
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Rajčata a cibuli nakrájíme na kostky a vaříme 1/2 hodiny, potom rozmixujeme (používám ponorný mixér přímo v hrnci, kdo nemá musí v mixéru) nebo prolisujeme. Přidáme ocet a cukr a vaříme na hustotu marmelády.
2
Před dokončením vmícháme sůl, koření a česnek.
3
Necháme přejít varem, plníme do malých skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.
4
Používám k uzenině místo hořčice, je možné dávat pod maso nebo jen tak na chleba s máslem.
5
Kvůli dětem můžeme ubrat pálivé papriky, na chuti to neubere, jen to už nebude ten správný palivec.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře palivec

Kuře palivec

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa B. | 23. 8. 2008 17:52

    Z jedné várky to jde celkem rychle, dobu jsem nikdy nestopovla, musíte to dělat jam marmeládu ve velkém kastrolu.

  • Jana Remková | 19. 8. 2008 15:38

    nevíte někdo aspoň přibližně dobu toho vaření,než to zhoustně?

  • Jana Remková | 19. 8. 2008 15:35

    Haló,nevíte někdo,jak dlouho se to má asi vařit,než to zhoustne?Do marmelády jde většinou více cukru a zahustí to cukr,ale tady?Má někdo zkušenost?Díky!

  • Marta Kropáčová | 17. 8. 2008 20:43

    Pro me to taky vypadalo lakave a protoze jsem uz nevedela,co s rajcatama,pustila jsem se do toho.Sice ze 6 kg rajcat to nejakou dobu trvalo,nez se to vyparilo na hustotu marmelady,ale stalo to za to.Moooc dobrounke,davam za 1*

  • M. Tušlová | 2. 9. 2006 18:47

    Udělala jsem si dnes zavařovací den a vyrobila kromě jiného rajčatový palivec. Vynikající, dávám za 1*!

  • Alena Tarabová | 13. 7. 2006 10:33

    Vypadá to velmi lákavě, už se těším na rajčata z vlastního zdroje. Určitě vyzkouším.Díky za recept.

  • Jana Kutačová | 13. 7. 2006 09:00

    Zase něco mňam,mňam..Ještě počkám na levnější zeleninu a budu přemýšlet co z těch všech dobrotek,které jsem tady na zavařování našla vyrobím.Tohle zní taky perfekzně.:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr krystal Kari Ocet Pálivá paprika Rajčata Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Sušenky brownies

Sušenky brownies

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

68
Klasické lečo
Klasické lečo
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
25
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
24
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

Ženy.cz Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Blesk.cz Podzimní novinky České televize: Seriál Oktopus se vrací!

Podzimní novinky České televize: Seriál Oktopus se vrací!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

  • Recepty.cz
  • Rajčatový palivec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact