Droždí promíchejte s trochou cukru ve 150ml vlažné vody. Když vzejde kvásek, promíchejte jej s moukou, olivovým olejem a trochou soli. Vypracujte hladké pružné těsto, podle potřeby přidejte trochu mouky nebo kapku vody. Nechte asi hodinu kynout na teplém místě, dokud těsto nezdvojnásobí objem. Troubu zapněte na maximum (ideálně kolem 240 °C), plech vyložte pečícím papírem. Rajčata nakrájejte na tenké plátky. Těsto rozválejte na pomoučněné podložce na obdélník nebo kruh o rozměrech asi 25 x 30 cm. Přeneste na plech a vidličkou těsto propíchejte. Potřete hořčicí a posypte sýrem. Navrch rozložte rajčata a pokapejte olejem. Zlehka osolte, opepřete a posypte kajenským pepřem a bylinkami. Pečte asi 15 minut dozlatova.