Z rajčat odkrojíme vršek a lžičkou vydlabeme dužinu. Do misky posekáme malý svazek pažitky, nadrobno nakrájenou cibuli, hrozny, brynzu. Přimícháme bílý jogurt. Vše dobře smícháme. Takto připravenou směsí plníme připravené poloviny rajčat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|26. 9. 2007 18:18
Terezka, "vyžeriete"by bylo krajšie
Tereza J.
|25. 9. 2007 18:35
Oprava : ...keď vyrežete košíček... Voľajako mi ušli prsty :))))
Tereza J.
|25. 9. 2007 14:24
Paradajky sa dajú plniť na mnoho spôsobov. A keď z paradajok vyrežete košíšk a naplníte hráškom, máte krásnu ozdobu studených mís.
barča
|25. 9. 2007 12:34
Tato kombinace nemůže být špatná, to bude chutnat.
Anonym
|25. 9. 2007 11:37
Moje babička plnívala rajčata (domácím) bramborovým salátem, já zase lučinou (nebo tvarohem se zamíchaným strouhaným tvrdým sýrem, přidat se dá třeba i nadrobno pokrájená šunka, čerstvé bylinky, atd.)