• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ragú z divočáka na švestkách
Napište svůj komentář k receptu

Ragú z divočáka na švestkách

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g celer
    • sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • 1
      snítka tymián
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      snítka rozmarýn
    • 300
      ml červené víno
    • 10
      ks šalotka
    • 500
      ml vývar (ze zvěřiny)
    • 2
      ks karotka
    • citronová kůra (kousek chemicky neošetřené)
    • 100
      g sušené švestky
    • 1
      lžíce rajčatové pyré
    • 800
      g maso z divočáka (nakrájené na asi 3 cm kousky)
    • 5
      ks jalovcové bobule

Postup přípravy receptu

1
V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a celer. Přidejte rozdrcený česnek, rajčatové pyré, krátce opečte, zaprašte moukou a asi 1 minutu smažte.

RADA: Jak rychle oloupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Vraťte maso, osolte, opepřete, pomalu přilijte červené víno, promíchejte, vložte bobkový list, jalovcové bobule, kůru, tymián, rozmarýn a uveďte do varu. Troubu předehřejte na 180 °C, kastrol vložte do trouby. Po 15 minutách vmíchejte vývar a švestky a vše ještě 30 minut poduste.

RADA: Jak namořit zvěřinu?

3
Podávejte s noky, opečenými brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kachní prsa na švestkách

Kachní prsa na švestkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anja | 26. 10. 2012 11:45

    Vyzkoušeno a rodinou ohodnoceno jako delikatesa. Dokonce i dcera, která je v jídle velmi vybíravá, si šla pro nášup. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Zvěřina Zelenina
Maso Pokrmy Zvěřina Ze zeleniny Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Česnek Citronová kůra Hladká mouka Jalovcové bobule Karotka Maso z divočáka Pepř mletý Rajčatové pyré Rostlinný olej Rozmarýn Šalotka Sůl Sušené švestky Tymián Vývar

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Květáková (brokolicová) rýže

Květáková (brokolicová) rýže

Květákové makarony

Květákové makarony

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

42
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
41
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
12
Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
Čokoládový dort podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Lela Vémola a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

Lela Vémola a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Raffaelo z Delissy
Raffaelo z Delissy
Raffaelo zase jinak
Raffaelo zase jinak
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragú z dýně
Ragú z dýně
Ragú z kuřecích jater
Ragú z kuřecích jater
Raita
Raita
  • Recepty.cz
  • Ragú z divočáka na švestkách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact