• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ragú z divočáka na švestkách
Napište svůj komentář k receptu

Ragú z divočáka na švestkách

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
Ragú z divočáka na švestkách
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g celer
    • sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • 1
      snítka tymián
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      snítka rozmarýn
    • 300
      ml červené víno
    • 10
      ks šalotka
    • 500
      ml vývar (ze zvěřiny)
    • 2
      ks karotka
    • citronová kůra (kousek chemicky neošetřené)
    • 100
      g sušené švestky
    • 1
      lžíce rajčatové pyré
    • 800
      g maso z divočáka (nakrájené na asi 3 cm kousky)
    • 5
      ks jalovcové bobule

Postup přípravy receptu

1
V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a celer. Přidejte rozdrcený česnek, rajčatové pyré, krátce opečte, zaprašte moukou a asi 1 minutu smažte.

RADA: Jak rychle oloupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Vraťte maso, osolte, opepřete, pomalu přilijte červené víno, promíchejte, vložte bobkový list, jalovcové bobule, kůru, tymián, rozmarýn a uveďte do varu. Troubu předehřejte na 180 °C, kastrol vložte do trouby. Po 15 minutách vmíchejte vývar a švestky a vše ještě 30 minut poduste.

RADA: Jak namořit zvěřinu?

3
Podávejte s noky, opečenými brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kachní prsa na švestkách

Kachní prsa na švestkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anja | 26. 10. 2012 11:45

    Vyzkoušeno a rodinou ohodnoceno jako delikatesa. Dokonce i dcera, která je v jídle velmi vybíravá, si šla pro nášup. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Zvěřina Zelenina
Maso Pokrmy Zvěřina Ze zeleniny Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Česnek Citronová kůra Hladká mouka Jalovcové bobule Karotka Maso z divočáka Pepř mletý Rajčatové pyré Rostlinný olej Rozmarýn Šalotka Sůl Sušené švestky Tymián Vývar

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Krevety na grilu

Krevety na grilu

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

74
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
45
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
29
Domácí kečup
Domácí kečup
29
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
28
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Raffaelo z Delissy
Raffaelo z Delissy
Raffaelo zase jinak
Raffaelo zase jinak
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragú z dýně
Ragú z dýně
Ragú z kuřecích jater
Ragú z kuřecích jater
Raita
Raita
  • Recepty.cz
  • Ragú z divočáka na švestkách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact