Vcera som tieto gulky robila presne podla receptu. Hmota sa mi velmi pacila (aj chutila), ale len do okamihu, ked som do nej pridala kokos. V tej chvili sa zacala rozpadavat a bolo dost problematicke urobit z nej gulicku. Nabuduce kokos do hmoty pridavat urcite nebudem. Myslim, ze celkom postaci, ked sa v nom gulicka obali.
určitě vyzkouším!!
V míse kde mám utřené máslo s cukrem, nasypu drcené oplatky a naleju pozvolna tekutinu, lehce promíchám a přidám ostatní suroviny. Nevidím zásadní problém, vše se pak dobře promíchá a zpracuje. Dělám snad 15 let a nestal se mi žádný zádrhel. Někdy je hmota tužší, tak trochu ještě přidám. Mléko používám v modrém balení.
Kdy tam dáváte tu vodu? Tuk s vodou totiž tvoří emulzi za velmi specifických podmínek, k nimž pokojová teplota a vařečka rozhodně nepatří:-) Ráda bych to zkusila a nevyhodila. Díky