plechovka
kondenzované mléko
3 hodiny vařené ve vodě
3
ks
sníh z bílku
ze
mandle
lupínky
vlašské ořechy
čokoláda
Postup přípravy receptu
1
Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota - odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, kokosovou směs, já pokapávám sušenky rumem, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.
Toto je hodně zmatený recept, buchta sice vypadá dobře ale zkoušet ji radši nebudu ;-)
albína
|18. 10. 2013 13:11
katastrofa!!!!!!!!!!! :-P
Lucíšek Félů
|9. 2. 2011 10:12
No souhlasím s Blanka Wr.Sníh do těsta?Ňáká blbost ne?No uvidíme(skusíme). :-S
Blanka Wr.
|23. 4. 2010 12:06
Chtěla bych vyzkoušet, ale nerozumím tomu, že sníh se má dát do těsta (píše se v komentářích, v postupu není uveden vůbec). Co myslí autorka těstem, pokud vidím, jedná se o nepečený moučník. Mohl by se přidat jedině do krému nebo do karamelu, takže kam?Díky za odpověď.
Jana Sobolová
|17. 3. 2008 19:30
Keď žĺtky preleješ mliekom a s ostatnými surovinami, tak ti vznikne hustá kaša. Nezrazí sa ti to,neboj. :-)
Laura
|11. 3. 2008 14:29
Ahoj zdravím autorku receptu, nejsem buhvíjaká kuchařka , ale zajímalo by mě co se stane s těmi žloutky, když se přelijí do vroucího mléka?????
Jana Sobolová
|25. 1. 2008 10:03
Skuste kondenzovane mlieko menej varit, nebude také tuhé a pôjde vám vyliať na kok.zmes.
Veronika
|24. 1. 2008 15:13
Ale ako pridáme navrch to kondenzované mlieko? Veď keď sa uvarí, je úplne tuhé... Alebo sa to má tiež zapracovať do tej kokosovej zmesi?
veronika blsdkfjsl
|24. 1. 2008 10:02
mnam
Jana Sobolová
|22. 1. 2008 09:59
Sneh ide do cesta,ale nemusite ho tam davat,ked nechcete. Nic s nim nepokazite, treba vyskusat.
milena kubikova
|22. 1. 2008 08:42
ja som si tak nejako myslela, ze ten sneh sa zapracuje do karamelu....aby bol lahsi...ale mozno sa mylim....
Zita Matejkova
|21. 1. 2008 22:35
A ten sníh přijde prosím kam?
Jana Sobolova
|21. 1. 2008 18:46
Co sa tyka bebe suseniek, je lepsie, ked si kupite dvoje, lepsie viac ako menej
milena kubikova
|21. 1. 2008 12:56
rozhodne vyskusam, vyzera to zaujimavo
Lucka
|21. 1. 2008 12:13
lákavý recept:-)u nás se vždycky po moučníkách z bebe sušenek vždycky zapráší - takže určitě vyzkouším.A ty oplatky jeden balíček stačí?Děkuji