Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák.
2
Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše se osolí a opepří.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka
|27. 1. 2008 16:41
Dělám podobně,jen jinou masovou směs a bramborák nepřekládám...prostě na bramborák se směsí položím další bramborák a navrch ho posypu nastrouhaným eidamem a mírně zapeču,pokud už jsou bramboráky vychladlé...je to hodně syté a moc dobré.
Lenka Hrmová
|24. 1. 2008 17:10
A proč se to jmenuje Radoušovo ucho? To se pak ta náplň zabalí do toho bramboráku? Jinak to vypadá lákavě.