Osobně mám velmi ráda podobné typy receptů, ale musím říct, že toto nám bohužel vůbec nechutnalo. Velké kusy pórku byly velmi špatně ehm... "důstojným způsobem odkousnutnélné", navíc byly tuhé (a to i vnitřní lístky), opravdu se to špatně jedlo. Zapékala jsem přesně podle rceptu. Navíc na 4 pórky 100 g sýra jsou velmi nevyvážené. Možná kdyby se pórek nakrájel na malé kousíčky, množství sýra se zdvojnásobilo, byl by to recept dobrý, ale tak, jak to je zde napsané, nám to opravdu příliš nechutnalo. Prostě hromada pórku, který nejde ukousnout, na listovém těstě.
Dal jsem 5 proto, že mi to vůbec nechutnalo.. Když jsem vyměnil sýr za kozí čerstvý a pórek za pečenou papriku, vzniknul výborný recept.
Dle meho nazoru toho cukru tam je mnozstvi jen pro zvyrazneni celkove chuti porku (to opravdu neni zadna novinka) a naopak si myslim, ze ladi velmi dobre k syru s modrou plisni. A davat 5 jen proto, ze se nam neco nelibi.... :-\