Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto, rozválené na obdélník, položte na vymazaný nebo pečicím papírem vyložený plech a pečte je 20 minut, až hezky vyběhne a zezlátne. Pórky podélně rozřízněte a rozdělte na jednotlivé listy. Rozložte je na jiný plech, posypejte cukrem, zakápněte octem a poklaďte kousky másla. Asi 10 minut zapékejte. Upečený plát těsta posypejte kousky sýra a na 5 minut přidejte do trouby, aby se sýr roztavil. Posypejte pečenými pórky a podávejte.
Osobně mám velmi ráda podobné typy receptů, ale musím říct, že toto nám bohužel vůbec nechutnalo. Velké kusy pórku byly velmi špatně ehm... "důstojným způsobem odkousnutnélné", navíc byly tuhé (a to i vnitřní lístky), opravdu se to špatně jedlo. Zapékala jsem přesně podle rceptu. Navíc na 4 pórky 100 g sýra jsou velmi nevyvážené. Možná kdyby se pórek nakrájel na malé kousíčky, množství sýra se zdvojnásobilo, byl by to recept dobrý, ale tak, jak to je zde napsané, nám to opravdu příliš nechutnalo. Prostě hromada pórku, který nejde ukousnout, na listovém těstě.
Dle meho nazoru toho cukru tam je mnozstvi jen pro zvyrazneni celkove chuti porku (to opravdu neni zadna novinka) a naopak si myslim, ze ladi velmi dobre k syru s modrou plisni. A davat 5 jen proto, ze se nam neco nelibi.... :-\