poleva
30g hl.m.,250ml mléka,250ml smetany,2 celá vejce,sůl,pepř
Postup přípravy receptu
1
Z mouky, másla, žloutku a vody vypracujeme křehké těsto, které zabalené do folie necháme 1 hodinu v lednici odpočinout.
2
Na náplň: na másle orestujeme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a dusíme asi 5 minut. Necháme vychladnout a vmícháme zelenou petrželku.
3
Těsto rozválíme, dáme do vymazané formy, poklademe vychladlou směsí a posypeme strouhaným sýrem. Ze 2 bílků ušleháme tuhý sníh, který přidáme do mléka smíchaného se smetanou, žloutkem, solí a pepřem a směsí zalijeme koláč. Pečeme do zlatohněda na 200°C 35 až 40 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ugg classic tall boots
|30. 8. 2013 21:32
Too Active To Take Care Of sunglass ? Cheap Oakleys ugg classic tall boots http://www.zero-c.co.uk/classic-tall-ugg-boots-sale-22.html ugg classic tall boots http://www.zero-c.co.uk/classic-tall-ugg-boots-sale-22.html