Na jednu quesallidu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu přeložíme podle náplně v půli a kraje sepneme párátkem.
2
Usmažíme v horkém oleji buď dovláčna nebo dokřehka, osušíme a zbavíme tuku v papírovém ubrousku (jinak by nám quesallida ztvrdla na kámen) a podáváme. Quesallidas jsou typické právě svou sýrovou náplní.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pan a paní Kuchtíkovi
|3. 5. 2015 23:01
Koukněte se, jak se povedlo nám :) I s fotkama a receptem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.820647008022684.1073741832.817332028354182&type=1 :-P
Pan a paní Kuchtíkovi
|3. 5. 2015 23:01
Koukněte se, jak se povedlo nám :) I s fotkama a receptem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.820647008022684.1073741832.817332028354182&type=1 :-P