Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme se 100 g cukru. Vše smícháme s moukou, práškem do pečiva a škrobovou moučkou. Těsto pečeme v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 45 minut. Vychladlé těsto dvakrát prořízneme. Slabou prostřední vrstvu dáme stranou.
2
Zbývající placky pokapeme rumem a spodní placku navíc potřeme marmeládou. Šťávu ze dvou pomerančů a jednoho citronu smícháme s 2 cl rumu, 50 g marmelády, zbývajícím cukrem (25 g) a s prostřední vrstvou upečeného piškotu. Celé chvilku povaříme. Směs naneseme na spodní placku piškotu. Přiklopíme horní plackou a lehce přitiskneme. Pak vrchní placku potřeme zahřátou marmeládou.
3
Poleva: Smícháme zbylý rum s moučkovým cukrem. 2 lžíce polevy si dáme stranou a vmícháme do ní kakao. Dort potřeme bílou částí polevy a kakaovou polevou ozdobíme dle vlastní fantazie.