Vynikající zákusek, stal se z něj hit rodinných oslav, děkuji za recept !
Drahomíra
|18. 10. 2013 09:24
Výborný zákusek, dala jsem víc piškotů, víc rumu, víc marmelády. Moje 60 leté spolužačky s naší 70 letou třídní učitelkou byly nadšené. Váš recept posílám dál. Jednoduché, rychlé, alespoň pro zkušené pekařky. ;-)
Jitka
|13. 4. 2012 17:00
Vyzkoušeno, můžu říct, že moc chutnal, jen je trošku pracný, ale měl úspěch.
Velice dobré, a zdá se mi ještě lepší, když se nechaly uležet do dalšího dne, piškot pěkně zvhlnul a je to bezva:-)
Amel Arabová
|4. 3. 2010 14:54
Píši za 1* vždy když je upeču mají obrovský úspěch.
Lenka Váňová
|21. 2. 2007 17:17
Bezvadné, velmi chutné, ubrala bych trochu cukru a přidala lžičku rumu nebo trochu kypřícího prášku do piškotu.
Jitka Bublová
|9. 10. 2006 12:31
Včera jsem pekla (trochu modifikované) a super, celá rodina chválila. Dnes jsem vzala kousek do práce a taký velký úspěch. Místo piškotu z receptu jsem udělala hrníčkové těsto s olejem. Krém jsem nastavila kaší z hrubé mouky a máslo snížila na polovinu. Krém byl super, lehoučký, výborný. Možná jsem měla těsto vyšší, než kdybych použila to z receptu, a tak mi přišla dávka punčové hmoty akorát. Každopádně díky za recept, je opravdu moc a moc výborný.
Sísa
|10. 7. 2006 13:02
Včera jsem vyzkoušela, a přijde mi dost velká dávka punčové hmoty na celkem tenký piškot. Příště dám poloviční dávku. Jinak super.
Anina
|23. 6. 2006 23:00
Prý se musí punčový řezy nějak zatěžovat, a nechat prolnout do druhého dne.
Jana
|23. 6. 2006 22:02
Jaká gramáž píškot - jsou ruzne. Dekuji.
Hana Langrová
|23. 6. 2006 16:23
Je to na klasicky plech s vyšším okrajem.Ty vejce se dají šlehat buď celá s cukrem a nebo jen žloutky s cukrem a pak snih záleží na Vás.
Sísa
|23. 6. 2006 10:18
Já rozhodně šlehám vejce zvlášť. Na jak asi velký plech vyjde těsto? Děkuji
Di
|23. 6. 2006 09:26
Šárko zkuste někdy ušlehat na piškot zvlášť bílky a zvlášť žloutky (cukr rozdělte do obojího) a uvidíte ten rozdíl. Nebo začněte bílky s cukrem a do tuhého sněhu vešlehejte žloutky. Není to marnění času a tu jednu nádobu navíc lehce umyjete - není to přece připečený kastról.
Šárka Tkáčová
|23. 6. 2006 08:12
Nevím kdo recept poslal , ale když to tak čtu,tak bych to šlehala určitě dohromady.Celá vejce s cukrem a přidávat pak vařící vodu.Když tam není tuk,tak proč mazat nádobí a marnit čas?