Osychá i toto cukroví. Já ho uschovávám v papírové krabici vyložené alobalem na balkóně. Kromě toho, jak píše paní Mlynářová, pokud to jde, dělat raději co nejpozději před konzumací. Není to typické trvanlivé cukroví.
Připadá mi to jako moučník s polevou,jak se toto cukroví skladuje?Já jen vím,že když je buchta delší dobu na stole,tak osychá,jak je to v tomto případě?Mám chuť to letos před svátky upéct:o)
to je recept na který jsem čekala,kdysi to pekla moje maminka
Můj názor,peču těsně před vánoci,protože to máme rádi měkoučké a 14 dnů to u nás nevydrží,ale stejně to už potom není ono.
V kvalitním stavu vydrží asi 2-3 týdny.
jak dlouho pred vanocemi pect?a jak dlouho pulmesicky vydrzi dobre?dekuji
Děkuji za recept, hledat půlměsíčky pod názvem těsto mnoho tváří by mě nenapadlo, takže Helčo děkuji :-)
Pokud si zadáte Těsto mnoha tváří, tak se alespoň můžete kouknout, jak jde z tohoto těsta udělat více věcí.
Helčo je to možné, že to tady je někde skryto pod jiným názvem, mi to s chutí baštíme pod názvem půlměsíčky, tak jsem to zkusila zadat i do vyhledavače a kde nic tu nic, tak jsem zkrátka přispěla receptíkem.
Moje maminka je taky dělá, jsou opravdu výborný.
Přesně tento recept už je tu jako Těsto mnoha tváří.
Obrázek bude dodán později.