Chtělo by to nějaké video, aby začátečník věděl, jak spojit dvě placky těsta k sobě. Taky tu chybí údaj o hmotnosti těsta ale to se nepíše skoro u žádného receptu, který jsem doposud objevil. 1 ks je hodně široký pojem, protože se prodávají různé druhy těsta s různými hmotnostmi. Uvědomte si, že to bude chtít vyzkoušet hlavně hodně začátečníků, jelikož někdo, kdo peče štrůdl už po sté, internetový návod nepotřebuje, tak prosím pište ty recepty úplné. Já sám už se mnohokrát spálil, protože většina receptů na moučníky je tady taková polovičatá, bez důležitých informací pro začátečníky.
Jedním slovem vynikající, moc děkuji za super recept
Viz Štrůdlička s pudinkem - jde prakticky o totožný recept.
p. Jano Čechová,je zde dost podobných receptů a Váš komentář možná by bylo lepší napsat například pod Pudinkový štrůdl II je to lákavý receptík a v komentářích se ztratí :)
ještě lepší je dát na těsto piškoty,na ně ovoce a na to pudink a druhá placka z těsta.při pečení piškoty krásně natáhnou šťávičku z ovoce a je to ňam ňam!
Tento recept už doma pečeme nějakou dobu a napíši vám vylepšenou a chutnější verzi - první placku namažu pikantním džemem, pokladu piškoty, které pokapu rumem, na to pudink, nastrouhaná jablka a druhou placku. Vyzkoušejte, stojí to za to. Není špatné ani s jahodovým pudinkem a poklást čerstvými jahodami.