• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkový štrúdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkový štrúdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto
    • 1
      l mléko
    • 5
      lžíce cukr
    • 2
      ks dětské piškoty
    • 5
      ks jablka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      balíček pudinkový prášek s vanilkovou příchutí

Postup přípravy receptu

1
Z těsta vyválíme 2 placky. Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme klasicky pudink. Jednu placku listového těsta dáme na pečící papír na plech, poklademe piškoty a zalijeme pudinkem. Na něj nastrouháme jablka a přikryjeme druhou plackou těsta.
2
Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi půl hodiny na 180 °C. Je to rychlé a výtečné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový dort

Pudinkový dort

Pudinkový řez

Pudinkový řez

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JigsawDave
    JigsawDave | 13. 3. 2024 13:16

    Chtělo by to nějaké video, aby začátečník věděl, jak spojit dvě placky těsta k sobě. Taky tu chybí údaj o hmotnosti těsta ale to se nepíše skoro u žádného receptu, který jsem doposud objevil. 1 ks je hodně široký pojem, protože se prodávají různé druhy těsta s různými hmotnostmi. Uvědomte si, že to bude chtít vyzkoušet hlavně hodně začátečníků, jelikož někdo, kdo peče štrůdl už po sté, internetový návod nepotřebuje, tak prosím pište ty recepty úplné. Já sám už se mnohokrát spálil, protože většina receptů na moučníky je tady taková polovičatá, bez důležitých informací pro začátečníky.

  • Markéta Sýkorová | 8. 3. 2010 21:34

    Jedním slovem vynikající, moc děkuji za super recept

  • Di | 9. 12. 2005 06:31

    Viz Štrůdlička s pudinkem - jde prakticky o totožný recept.

  • Věra | 8. 12. 2005 15:02

    p. Jano Čechová,je zde dost podobných receptů a Váš komentář možná by bylo lepší napsat například pod Pudinkový štrůdl II je to lákavý receptík a v komentářích se ztratí :)

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2005 14:09

    ještě lepší je dát na těsto piškoty,na ně ovoce a na to pudink a druhá placka z těsta.při pečení piškoty krásně natáhnou šťávičku z ovoce a je to ňam ňam!

  • Jana Čechova | 8. 12. 2005 14:01

    Tento recept už doma pečeme nějakou dobu a napíši vám vylepšenou a chutnější verzi - první placku namažu pikantním džemem, pokladu piškoty, které pokapu rumem, na to pudink, nastrouhaná jablka a druhou placku. Vyzkoušejte, stojí to za to. Není špatné ani s jahodovým pudinkem a poklást čerstvými jahodami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Jablka Listové těsto Mléko Pudinkový prášek Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Jahodová limonáda

Jahodová limonáda

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Žemlovka s tvarohem a jablky
Žemlovka s tvarohem a…
11
Dýňová roláda
Dýňová roláda
11
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact