Z přísad vymíchat těsto. Péct na vymazaném, vysypaném plechu. Mezitím uvařit pudink, v horkém rozpustit máslo. Nalít na upečený korpus. Povrch pudinku poklást Be-Be sušenkami a nakonec polít polevou. I když se to nezdá, je to opravdu velmi rychlé a dobré.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
pavel
|20. 1. 2014 18:39
Dal jsem do těsta dost kakaa tak 4-5 lžic mohlo být i víc , zbytek stejný jak v receptu a výsledek byl impozantní =-O :-[ Dnes to zkouším bez BB sušenek bo jsem zjistil že jsou plný chemie . Tak vaření a štíhlím tělům třikrát zdar <:-)
oprava pudinky jsou v 1 litru mléka a do horkého pudinku dát rozpustit a vmíchat máslo
hamalka
|2. 9. 2011 11:54
Já znám ten recept tak,že uvařím 2 vanilkové pudinky v 1 litru mléka a Be-Be sušenky rychle namočím v rumu a pak pokladu na teplý pudikový krém a pak na to čokoládovou polevu.Je u všech,kterým jsem dala recept velmi oblíbený
Klára Midlochová
|7. 5. 2011 09:03
můžu se zeptat na ten krém, to mám rozpustit máslo a do něj dát ten pudink nebo z nějakého množtví mléka udělat pudink a pak do něj zamíchat máslo?? tohle trošku nechápu jak na to jelikož pudinkový krém vůbec nedělám. Děkukju
do těsta jsem dala jen půl množství cukru, do pudinu ho naopak 3 lžíce přidala, korpus pak pomazala marmeládou, sušenky polila kávou a dala svou osvědčenou polevu ze ztuženého tuku. výsledek je ale až moc dobrý.. všichni chodí do lednice ujídat dávám 1 a přidávám foto
Dělám trošičku jiný základ ( místo oleje dávám máslo a místo mléka trochu vody jako u piškotu), pak vařím klasický, ale hustší pudink - takže z mléka, :-) ve kterém rozpustím máslo, na posládané bébéčka natírám polevu, která je bez rumu ( nějak tam rodince neseděl)
Já tuhle buchtu znám pod jiným názvem a dělám jí dost často, protože rodince chutná. :-D Pudinkový krém nesladím, ona ta poleva je dost sladká a tak by se to nedalo jíst. ;-)
Výborné a jednoduché dávám za 1!S ničím nebyl problém,máslo jsem do pudinku vmíchala metlou,buchta se mi při pečení nepřichytla ani malinko
Lucie
|15. 9. 2007 08:43
No já ho nerozpustila....pořádně jsem to vymýchala v mixeru a bylo to takz dobré, hezky to ztuhlo.....pak zkusím i tu polevu s tím rozpuštěným máslem, každému nedojde, když to dělá poprvé, že to máslo musí rozpustit...jo a to těsto ikdyž jsem to pekla na rychlo nebo n apomalo, vždycky semi to na krajích přichytlo...nevím, co s tím...asi pod to budu dělat obyčejný piškot..děkuji za odpověď.
Linda Klein
|10. 9. 2007 11:31
Nejsem autorkou receptu, ale maslo do polevy bych urcite nerozpoustela! Vse bych dobre vyslehala v mixeru a natrela na rez. Snad to autor upresni.
Eva Červenková
|9. 9. 2007 18:51
Pani Lucie a rozpustila jste to maslo?v popisu to neni ale myslim ,ze pro dosazeni polevy je rozpusteni nutne..
Lucie
|8. 9. 2007 15:42
Dobrý den, dneska jsem ten váš řez dělala poprvé,tak doufám, že se mi povede. Jen jsem se chtěla zeptat na to, jak tam píšete že nakonec POLÍT polevou, jestli ta poleva je opravdu tak řídká na polití, protože já jsem měla spíš takový krém na potření.Jestli měla byýt tekutá nemohla by ste mi říct, kde jsem v krému či té polevě udělal chybu ??Děkuji
Iveta
|17. 3. 2006 15:45
Dnes jsem ho také upekla,místo Be-Be sušenek jsem použila dortové oplatky.Opravdu nám moc chutná.
Alka K.
|16. 3. 2006 19:45
Tento moučník znám dobře a i často ho dělám. Je fakt dobrej a stojí za to ho vyzkoušet.
Světlana
|16. 3. 2006 10:43
Omlouvám se, puding se uvaří v jednom litru mléka. A opravdu to vyzkoušejte, je to výborné.
Eva
|16. 3. 2006 10:07
na 3 vanilkové pudingy bych dala cca 1 litr mléka
Hana
|15. 3. 2006 19:58
Chtěla bych to vyzkoušet, ale v jakém množství mléka uvařit ten puding na krém? Děkuji.
Di
|15. 3. 2006 11:41
Souhlasím, že je to velmi dobrý mnoučník. Pekla jsem ho podle receptu BeBe buchta, který tu na webu je. Tato varianta má trochu jiné těsto, u té původní jde o klasický piškot. Určitě to vyzkouším.