Jak dlouho se to ma pect ? Mate zkušenost s coko pudinkem ? Jinak to vypada dobre jen mam asi moc veliký plech, takze bude málo pudinku =-O Ale uz se tesim az se upece
Výborný koláč, chutná nám. Po upečení nic pěkného ale když se nakrájí tak je to dobrý.
Vanilkový pudink 1 balení, Mléko 500 ml = pudink
Výborný koláček.Opravdu ale doporučuji přidat trochu víc mouky a pudink dělat hustší.Dělala jsem 2 pudinky s 700ml mléka a bylo to tak akorát.Všem nám moc chutnal :-) Smetana,pudink a švestky je lahodná kombinace :-)
S rebarborou a pár kuličkami rybízu na barvu dokonalýýýý....... :-P
Výborný, dělala jsem dceři na oslavu narozenin a měla jsem velký úspěch, všem moc chutnalo. dala jsem na rady v komentářích a pudink jsem udělala z 800 ml mléka a dvou prášku, je to lepší když je hustší. Ovoce jsem dala švestky. Kombinace švestek, vanilkového pudinku a zakysané smetany nemá chybu. Dávám 1
Mne se taktéž spojilo těsto s pudinkem,ale je vynikající,tímto receptem jsem si na sebe upletla bič,během 10 minut zmizela polovina pekáče,asi budu muset dělat zítra znovu :-). Dala jsem do něj kompotové jahody 2 plechovky a opravdu je to velice chutné. Děkuji za recept. VYNIKAJICI!!! Dávám za 1*
Kolac je vyborny, jen se mi zdalo moc testa a malo pudinku, tak jsem to otocila o 180° - davam polovicni mnozstvi testa a pudink delam z 800ml mleka a 2 pudinkove prasky (musim pochvalit slovensky Zlaty klas, je vytecny!)
Po přečtení komentářů jsem raději udělala hustší pudink a na těsto jsem ho dávala lžicí po hromádkách. Posypala jsem ho rybízem. Krásně se upekl. Do zakysané smetany jsem dala přírodní třtinový cukr. Je to výborný koláč a není přeslazený.
Já jsem ho dělala na plech,ale ve formě by to nejspíš šlo taky,ale muselo by se to dyl pect. A jestli se to rozpadá, zkuste treba na mene mlika dat vice pudinku. Nebo to po upeceni nechat vychladnout a narvat na pul hodiny do lednice,aby ten pudink ztuhl. Jinak uz nevim,ale me to vazne drzelo...
Včera jsem koláč vyzkoušela, chuťově je velmi dobrý, ale rozpadá se mi. Těsto bylo příliš řídké a proto pudink protekl až na dno formy :o( Škoda, jinak je výborný....
zkusím to znova, peče se v dortové formě, nebo na velkém plechu??? děkuji
Mně se těsto taky spojilo s pudinkem,ale je to tak moc dobry. Pekla jsem to asi 40min na 180° a pak jesm to dala na 15 min do lednice a nerozpadlo se to. Jinak jsem pouzila boruvky,ostruziny a svestky a vysledek byl perfektni,navic s tou zakysanou smetanou, výborné je slabý slovo!!!Pro Šárku: 2 pudinky na 1litr mlíka nebo 1pudink na 1/2 litru,podle toho, jak moc ho chceš,ale cim vic ho tam je,tim je to lepsi :o)
Výborné je to jednička!
Já jsem asi nějaká nešikovná. Pudink se mi v podstatě spojil s tekutým těstem a vůbec mi koláč nějak nedržel tvar a musel se jíst lžičkou. Možná ovoce pustilo moc vody? Dáváte to na velký plech, nebo do dortové formy? Jinak chuťově výborný!
Koláč jsem udělala,dala jsem tam borůvky a maliny,s pudinkem a kysanou smetanou je vynikající.DOPORUČUJI!
Vyzkoušela jsem, těsto bylo však strašně řídké, téměř palačinkové. Nevím, kde se stala chyba, suroviny jsem dala přesně podle receptu. Puding se tím pádem okamžitě vstřebal do těsta a výsledek byl opravdu zvláštní. Nejsou moc ty 4 vejce, nebo čím to mohlo být?
Chci se zeptat,ten pudink se dava jeden nebo dva?dekuji.
pro Maidu: borůvky jsou slovensky čučoriedky.
Jarmilo, fakt ostružiny? Díky, to by mě vážně vůbec nenapadlo. (Spíš jsem uvažovala o borůvkách.)
Pro Maidu: černice = ostružiny
Marto, prosím, co to jsou černice?
ja robím tento koláč presne ako pani Margita, ale po upečení rozložím pod smotanu černice. Výborné!!!
do zakysané smetany vmíchávám vanilkový cukr a sypu skořicí ,krásně provoní celou kuchyň ,bohužel nikdy ne na dlouho )
Nejlepší buchtička 'od mojí ruky'....))
Tento koláč poznám pod názvom "TRIO REZY".Ale cesto rozdelím a dávam na plech takto: 2/3 tak ako je, teda biele cesto a do 1/3 pridám 1 PL kakaa.Po tomto bielom ceste cifrujem kakaovým cestom. Medzitým si uvarím z 1 litra mlieka a 2 ovocných pudingov a 1 vanilkového cukru krém. Tento ešte horúci dávam tiež ciky cak na povrch už daného cesta. Pečiem asi na 200 stupňoch, lebo pri vysokých teplotách puding vyteká z plechu. Po upečení ešte na vrelý koláč dám vymiešané 3 pochúťkové smotany s 3 PL mletého cukru. Po povrchu tiež jemne posypem škoricou. Je to okatý a osviežujúci zákusok, hlavne v letných dňoch.
Dnes jsem tento moučník vyzkoušela. Je super. není příliš sladký! Doporučuji!
Dělám podbný koláč, ale bez ovoce a pudink čokoládový- vypadá to zajímavěji, barevněji. Zakysanou smetanu zasypávám skořicí!
je to dobrůtka
Recept jsem vyzkoušela, ale příště ho zkusím s polohrubou moukou - určitě bude moučník vláčnější.
Chutove je ten moucnik velice dobry, jen ja nedokazu nikdy to ovoce poskladat, pokazde mi do toho pudinku zaleze a schova se tam...fnuk:-))
Tak jsem si také myslela jak nejsem šikovná, že umím asi 6 polévek 4 druhy buchet a ještě něco navíc co dělají všichni okolo ale teď jsem nějak mimo a všechno bych chtěla vyzkoušet ale ne jenom jednou.... to je hrůza....když mi něco chutná je tu dalších 50 dobrot a já už zase nevím co dříve... dík že nejsem sama....
Je to trochu podobné, jako "Slavnostní buchta", ale určitě taky dobré. Určitě ho taky zkusím, ale fakt nevím kdy, protože to je hrozně moc a moc dobrých receptů a nemusela bych dělat nic jiného, než péct a péct... Teď mě ale čeká domácí větší oslava - příští týden - tak musím ppéct svoje vyzkoušené tradiční recepty, na které rodina čeká.To je na zbláznění, dokud jsem neznala tyto stránky, tak jsem byla "v klidu" v nevědomosti a teď nevím, co dříve !!! :o))))) Ale... díky za ně!!
Co na to paní Jana z VM ??? jak se líbí tento koláč ? určitě jste rychlejší až vyzkoušíte dejte vědět.... Věřím Vám že nelžete a napíšete že je určitě dobrý..... Po přečtení jsem to musela alespoň zapít kávou...
Recept vypadá velmi lákavě ještě malý dotaz vejce se šlehají celá dle receptu, a kdybych dala jen žloutky a vmíchala sníh? No asi si to zkusím ,jak je napsáno a pak budu porovnávat...