Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Do vychlazeného pudinku zašleháme tvaroh, do kterého jsme vmíchali 2 lžíce moučkového cukru.
2
Mokate poleva: smetanu, bilou a hořkou nalámanou čokoládu, dáme do hrnce povařit, přidáme instantní kávu, odstavíme z plotny a zamícháme.
3
Do skleněných pohárů dáme po 5 piškotech, nasypeme asi po 1 lžíci borůvek, přidáme pudinkovo-tvarohový krém. Před podáváním nastříkáme šlehačku, zalijeme vychlazenou mokate polevou a posypeme čokoládovými hoblinkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pája S
|7. 2. 2009 11:11
Tvarohovo - pudinkový krém dělám běžně a je úplně bezvadný.Dávám ho i do Pražského koláče někdy.Jako pohár s ovocem a piškoty je v létě vychlazený skvělá tečka za grilovačkou.Tu polevu zkusím.