Ja to robím tak, že si cesto rozváľam, potriem rozpusteným maslom, a zaviniem do valčeka. Ten potom rozkrájam na kolieska, v každom urobím priehlbinku kde dám pudink a polovicu slivky. Je to veľmi dobré.
kolac jsem delala na cely plech, dobry a chutny recept!
Já je dělala kulaté, ale určitě jdou i zabalit. Potírat se samozřejmě mohou vajíčkem pro lesk a barvu a vláčné díky pudinku zůstanou, i když nám do druhého dne moc nezbylo.
Chtěla bych se zeptat zda se ty koláče dělají kulaté nebo se motají jako svatební, potírají se něčím před pečením? Jak nechat asi silné těsto? Zůstavají vláčné?
Jano, láká mě recept, který jste posala. Je zde rozpis surovin? Ráda jej uvítám. Děkuji
Lenko,já bych to vařila jako normální pudink.Dělám něco podobného-mezi dvě vrstvy kynutého těsta dám podušená jablka s cukrem a skořicí,povrch poleju vařeným pudinkem,nejlépe vanilkovým,a navrch drobenku.Vydrží dlouho vláčné.
Má se vařit jako pudink, špatně jsem to napsala, ale pokud se dobře rozšlehá jde to i s celým mlékem jeho jen 300ml, ale samozřejmě je lepší jak ho rozmícháte v trošce mléka a nalijete do mléka v hrnci
Ten krém se vaří jako normální puding nebo se to opravdu má rovnou celý puding rozmíchat v mléce. Jinak to vypadá lákavě.