:-) bezva nápad
Takto udělaný pudinkový krém je příliš řídký a po nakrájení na kostičky vytéká a nevypadá to moc dobře. Chuťově je to ale moc dobré, jen příště udělám krém určitě hustší.
neska budu poprvý péct. doufam, že sem si vybrala tajto dobře..
To je prima rychlý recept. Když spěchám pomáhám si totiž tím, že koupím nízký dortový korpus, potom stačí 1/2l mléka na 2 sáčky pudinku (aby to bylo husté). Za 15 min nestčí návětěva zírat. Pro ty, co nerady pracují se želatinou doporučuji želatinu od Oetkera (mají i barevné), když s tím dokážu dělat já, dokáže to každý.
Sú to veľmi dobré osviežujúce rezy. Keď ich robím, tak zafarbím želatinu navrchu podľa druhu použitého ovocia..napr.: z kiwi= použijem kiwi šumienku, alebo kiwi puding...z banánu = pridám banánový džús v prášku...atď..J.