Já dělám buchtu v menším pekáči,není tak široký a pod něj ještě šoupnu širší. Když něco vyteče, z pekáče se to lépe odstraňuje. ;-)
bomba zákusek-děláme často!!! <:-)
ch jo.... mi vždycky při pečení ten pudink vyteče do trouby... přebublá.. ale jinak výborné
ahoj sem vyuceny kuchar a jestly muzu poradit tak nejlepsi je nalit spodni vrstvu Svetlou pak tmavou a na vrch teprv svetly puding pokuvad nemas radsi coko puding tak tim padem opacne testa.a jeste lepsi je kdyz mas spodni cast tmavou a vselijak pak nalijes svetlou a puding nejaky barevny malinovy ci jahodovy ;-) preji vesele vareni peceni ;-) a dobrou chut ;-)
Vždyť to je jasné jak facka. Nejdřív 3/4 světlého těsta, pak to obarvené a nakonec pudink. Upíct, potřít, posypat a sníst :-D .
Taky jsem nějak nepochopila, jak se těsta a pudink vrství na sebe... Na fotce vypadá, že je světlé těsto, na tom pudink a na něm tmavé těsto ??? Znám tento recept trochu jinak - světlé těsto, van. pudink, zakys. smetana.
Koláč vypadá moc chutně, jen mi není jasné, jestli ty dvě různě barevná těsta naliji hned na sebe a nebo se ten pudink vkládá mezi ně?
Pekla jsem z poloviční dávky do kulaté formy. Pudink jsem dávala lžící podle druhého obrázku. Musím pochválit recept, dezert je to vynikající. Všem vřele doporučuji!
Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)
Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)
Já bych zkusila větší formu - pak by těsto nemělo vytéct. Jinak dno trouby mám celé pokryté alobalem, takže když něco vyteče, jednoduše vyhodím alobal a dám nový. :-)
Dobrý den, při pečení mi pudink z buchty vytekl ven, připekl se na troubu a smrad jsem musela dostávat ještě pěkně dlouho. Máte někdo nějakou radu jak tomu předejít prosím? Vše jsem udělala podle návodu
Výborná buchtička,u nás velmi oblíbená pod názvem Barevná buchta,místo vanilkového pudinku totiž používám jahodový a výsledek je potom pěkně barevný :-)
Jsou opravdu moc dobré, až jsem byla překvapena :-)
Tento moučník je u nás v oblibě a je jednoduchý a výborný. Jen místo vody dávám mléko a místo moučka cukru dávám 20 dg cukru krupice. Pudink dávám na těsto lžící jednu za druhou a po upečení se udělají takové jamky. Foto přikládám a dávám za 1 :-)