• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

autor: miccki
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 175
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Pudink
    • 1
      l mléko
    • 2
      ks puding
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 5
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl voda
    • kakao
  • Ozdoba
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, z mouky, cukru prášku do pečiva, vajec, oleje a vody. Vylijeme ho na vymazaný a vysypaný plech, z toho 1/3 těsta smicháme s kakaem. Můžeme použít i kávu. Na toto těsto PŘED vložením do vyhřáté trouby 180 °C vylijeme horký pudink, který jsme si připravili zároveň s těstem. Po upečení, které trvá asi 45 minut, vyjmeme plech z trouby a ihned placku potíráme zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovými cukry. Nakonec piškot posypeme kakaem či strouhanou čokoládou a skladujeme zásadně v chladu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eliška | 1. 7. 2016 16:39

    Já dělám buchtu v menším pekáči,není tak široký a pod něj ještě šoupnu širší. Když něco vyteče, z pekáče se to lépe odstraňuje. ;-)

  • Vituš | 22. 4. 2016 21:02

    Dobré a rychlé řezy, sypu je strouhanou margotkou.

  • MIRKA | 10. 5. 2015 18:56

    bomba zákusek-děláme často!!! <:-)

  • emlady | 13. 2. 2015 20:15

    ch jo.... mi vždycky při pečení ten pudink vyteče do trouby... přebublá.. ale jinak výborné

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 09:18

    Naše nejoblíbenější řezy, nikdy neurazí :P

  • Majkl | 2. 4. 2014 12:44

    ahoj sem vyuceny kuchar a jestly muzu poradit tak nejlepsi je nalit spodni vrstvu Svetlou pak tmavou a na vrch teprv svetly puding pokuvad nemas radsi coko puding tak tim padem opacne testa.a jeste lepsi je kdyz mas spodni cast tmavou a vselijak pak nalijes svetlou a puding nejaky barevny malinovy ci jahodovy ;-) preji vesele vareni peceni ;-) a dobrou chut ;-)

  • Eva | 26. 3. 2014 08:33

    Vždyť to je jasné jak facka. Nejdřív 3/4 světlého těsta, pak to obarvené a nakonec pudink. Upíct, potřít, posypat a sníst :-D .

  • Helena | 20. 1. 2014 16:15

    Taky jsem nějak nepochopila, jak se těsta a pudink vrství na sebe... Na fotce vypadá, že je světlé těsto, na tom pudink a na něm tmavé těsto ??? Znám tento recept trochu jinak - světlé těsto, van. pudink, zakys. smetana.

  • Brija | 19. 9. 2013 09:58

    Koláč vypadá moc chutně, jen mi není jasné, jestli ty dvě různě barevná těsta naliji hned na sebe a nebo se ten pudink vkládá mezi ně?

  • samulka
    samulka | 5. 2. 2013 23:09

    Vyborny a rychli :-*

  • Dany PB
    Dany PB | 22. 9. 2012 16:09

    Pekla jsem z poloviční dávky do kulaté formy. Pudink jsem dávala lžící podle druhého obrázku. Musím pochválit recept, dezert je to vynikající. Všem vřele doporučuji!

  • mendiska | 3. 8. 2012 18:35

    ŘEZY JSOU VÝBORNÉ, NAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ <3

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Jana | 18. 4. 2012 20:02

    Já bych zkusila větší formu - pak by těsto nemělo vytéct. Jinak dno trouby mám celé pokryté alobalem, takže když něco vyteče, jednoduše vyhodím alobal a dám nový. :-)

  • bebe | 5. 4. 2012 16:08

    Dobrý den, při pečení mi pudink z buchty vytekl ven, připekl se na troubu a smrad jsem musela dostávat ještě pěkně dlouho. Máte někdo nějakou radu jak tomu předejít prosím? Vše jsem udělala podle návodu

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 12. 2. 2012 19:35

    Naprosto skvělá <3

  • terinqa | 1. 2. 2012 12:55

    Výborná buchtička,u nás velmi oblíbená pod názvem Barevná buchta,místo vanilkového pudinku totiž používám jahodový a výsledek je potom pěkně barevný :-)

  • Lucka | 26. 7. 2011 21:32

    Jsou opravdu moc dobré, až jsem byla překvapena :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 11. 2010 00:24

    Tento moučník je u nás v oblibě a je jednoduchý a výborný. Jen místo vody dávám mléko a místo moučka cukru dávám 20 dg cukru krupice. Pudink dávám na těsto lžící jednu za druhou a po upečení se udělají takové jamky. Foto přikládám a dávám za 1 :-)

  • Ladia
    Ladia | 8. 11. 2010 22:16

    2x

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Česneková pomazánka z červené řepy

Česneková pomazánka z červené řepy

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Batátový koláč

Batátový koláč

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

81
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
26
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…
25
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
23
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou…
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
Pudinkové šátečky
Pudinkové šátečky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact