Vezmeme si hluboký plech, který vymažeme tukem. Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny, první vyválíme jako obdélník na velikost plechu a dáme na plech. Na těsto naskládáme dětské piškoty. Svaříme 1 litr mléka se dvěma pudinky, přidáme cukr a uvaříme klasický pudink, který horký nalejeme na připravené piškoty, poklademe ovocem a přikryjeme druhou polovinou listového těsta, vyvváleného na obdélník. Dáme péci na 25 minut, asi při 180 °C dle druhu trouby. Po vychladnutí namažeme marmeládou (rybízová je nejlepší) a natřeme citronovou polevou. Můžeme však jen pocukrovat.
2
Vše necháme tak tři hodiny ztuhnout, je to rychlé a výborné!!!
musím taky napsat že je to výborné.použila jsem radu paní Jany a dala rum.ovoce máme jahody a polevu jsem si udělala citronovou.dávám za 1.
Jana Čechová
|13. 5. 2007 22:09
Výborné, vřele doporučuji. Peči již nějaký ten pátek a vždy se hned sní. Jen ten první plát namažu pikantní marmeládou, na to dám piškoty pokapané rumem a pak pudink a ovoce. Je dobré vrchní plát pomazat rozšlehaným vajíčkem.
Ilona R.
|5. 5. 2007 17:42
Tuto buchtu děláme často, je vždy rychle snězená, jen na piškoty dávám např. broskve a teprve pak pudink, je to fakt mňamka
Anonym
|30. 4. 2007 18:38
Pekla jsem o víkendu.Řezy jsou opravdu výborné.Do litru mléka jsem dala 3 vanilkové pudinky,pudink byl krásně tuhý.Pekla jsem na 200stupňů,těsto krásně "listovalo".Doporučuji.Evam
EVA ONDROVÁ
|30. 4. 2007 18:26
Tento recept je náš oblíbený,já ještě piškoty pokapu rumem a na ně dám nastrouhaná,ochucená jablka,tak jak paní Zuzana.Po vychladnutí dám čokoládovou polevu.Je to moc dobré,nejlépe studené z ledničky.
Zuzana Šindlerová
|27. 4. 2007 12:48
Vynikající je také na piškoty dát nastrouhaná jablíčka se skořicovým cukrem, na to pudink.
Jana Melecká
|27. 4. 2007 11:40
Recpt znám, u nás se tomu říká moučník na půl hodiny,neboť po vychladnutí je okamžitě snězený. Já jen dávám 0,9 l mléka a 2 pudinkové prášky, třeba i ovocné, jen ne čokoládové, ty vytékají z plechu.