musím taky napsat že je to výborné.použila jsem radu paní Jany a dala rum.ovoce máme jahody a polevu jsem si udělala citronovou.dávám za 1.
Výborné, vřele doporučuji. Peči již nějaký ten pátek a vždy se hned sní. Jen ten první plát namažu pikantní marmeládou, na to dám piškoty pokapané rumem a pak pudink a ovoce. Je dobré vrchní plát pomazat rozšlehaným vajíčkem.
Tuto buchtu děláme často, je vždy rychle snězená, jen na piškoty dávám např. broskve a teprve pak pudink, je to fakt mňamka
Pekla jsem o víkendu.Řezy jsou opravdu výborné.Do litru mléka jsem dala 3 vanilkové pudinky,pudink byl krásně tuhý.Pekla jsem na 200stupňů,těsto krásně "listovalo".Doporučuji.Evam
Tento recept je náš oblíbený,já ještě piškoty pokapu rumem a na ně dám nastrouhaná,ochucená jablka,tak jak paní Zuzana.Po vychladnutí dám čokoládovou polevu.Je to moc dobré,nejlépe studené z ledničky.
Vynikající je také na piškoty dát nastrouhaná jablíčka se skořicovým cukrem, na to pudink.
Recpt znám, u nás se tomu říká moučník na půl hodiny,neboť po vychladnutí je okamžitě snězený. Já jen dávám 0,9 l mléka a 2 pudinkové prášky, třeba i ovocné, jen ne čokoládové, ty vytékají z plechu.