• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy - jako žloutkové
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy - jako žloutkové

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks listové těsto 2x400g
    • 4
      ks vanilkový pudink
    • 2
      l mléko
    • 2
      lžíce škrobová moučka
    • cukr
  • Poleva:
    • 400
      g moučkový cukr
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto vyválíme a vložíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Uvaříme pudink dle návodu. Po zhoustnutí do něj přidáme škrob. Pudink hned po uvaření nalijeme na těsto. Listové těsto vyválíme na placku, která je asi o 3 cm větší něž plech (teplem se zmenší)přiklopíme na pudink. Vrstvu listového těsta na několika místech propíchneme vidličkou. Pečeme při 170 °C 20-30 minut. Po upečení na potřeme tenkou vrstvou polevy. Na polevu vše smícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Rychlé pudinkové řezy

Rychlé pudinkové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kristyna N. | 26. 1. 2011 11:04

    Já měla na poprvé taky stejný problém. Na podruhé jsem dala 3 pudinky,ale jen litr mléka. Takže to ztuhne docela hodně už při vaření a při pečení pak nic neteče.

  • Růža | 25. 12. 2010 11:01

    :-( Jo a té polevy je tak , z uvedeného množství, ne několik polev na řezech by vznilka asi půl centimetrová vrstva takže zase špatně!!!!!

  • Růža | 25. 12. 2010 10:57

    Tak nevim jak to pečete, já jsem všechno udělala podle návodu a pomalu všechno vyteklo přes plech, takže mě ted čeká úmorné čištění trouby.....takže nezlobte se, ale za 5!!! :-(

  • recepty73
    recepty73 | 23. 10. 2010 19:37

    Hanko,problém to není ;-) ,líp se to krájí zvlhlé-druhý den,ale to už většinou není co krájet :-D

  • recepty73
    recepty73 | 23. 10. 2010 19:34

    Výborné,rychlé,jednoduché.Nemusí se dělat ani poleva,stačí klidně jen pocukrovat...

  • Hana Štricková | 13. 1. 2009 11:19

    Horký pudink se rovnou nalije na litové těsto? Není problém s těstem ve kterém je hodně tuku?

  • Jana Melecká | 29. 12. 2008 16:56

    Recept znám, jen do toho pudinku ještě naskládám piškoty.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Listové těsto Mléko Moučkový cukr Škrobová moučka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Slaný závin s plísňovým sýrem

Slaný závin s plísňovým sýrem

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

166
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
54
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
31
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
28
Těstoviny alla Norma
Těstoviny alla Norma
22
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Pudinkové pokušení
Pudinkové pokušení
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou…
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy - jako žloutkové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact