• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy - jako žloutkové
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy - jako žloutkové

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks listové těsto 2x400g
    • 4
      ks vanilkový pudink
    • 2
      l mléko
    • 2
      lžíce škrobová moučka
    • cukr
  • Poleva:
    • 400
      g moučkový cukr
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto vyválíme a vložíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Uvaříme pudink dle návodu. Po zhoustnutí do něj přidáme škrob. Pudink hned po uvaření nalijeme na těsto. Listové těsto vyválíme na placku, která je asi o 3 cm větší něž plech (teplem se zmenší)přiklopíme na pudink. Vrstvu listového těsta na několika místech propíchneme vidličkou. Pečeme při 170 °C 20-30 minut. Po upečení na potřeme tenkou vrstvou polevy. Na polevu vše smícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Rychlé pudinkové řezy

Rychlé pudinkové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kristyna N. | 26. 1. 2011 11:04

    Já měla na poprvé taky stejný problém. Na podruhé jsem dala 3 pudinky,ale jen litr mléka. Takže to ztuhne docela hodně už při vaření a při pečení pak nic neteče.

  • Růža | 25. 12. 2010 11:01

    :-( Jo a té polevy je tak , z uvedeného množství, ne několik polev na řezech by vznilka asi půl centimetrová vrstva takže zase špatně!!!!!

  • Růža | 25. 12. 2010 10:57

    Tak nevim jak to pečete, já jsem všechno udělala podle návodu a pomalu všechno vyteklo přes plech, takže mě ted čeká úmorné čištění trouby.....takže nezlobte se, ale za 5!!! :-(

  • recepty73
    recepty73 | 23. 10. 2010 19:37

    Hanko,problém to není ;-) ,líp se to krájí zvlhlé-druhý den,ale to už většinou není co krájet :-D

  • recepty73
    recepty73 | 23. 10. 2010 19:34

    Výborné,rychlé,jednoduché.Nemusí se dělat ani poleva,stačí klidně jen pocukrovat...

  • Hana Štricková | 13. 1. 2009 11:19

    Horký pudink se rovnou nalije na litové těsto? Není problém s těstem ve kterém je hodně tuku?

  • Jana Melecká | 29. 12. 2008 16:56

    Recept znám, jen do toho pudinku ještě naskládám piškoty.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Listové těsto Mléko Moučkový cukr Škrobová moučka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemný ovocný dezert

Jemný ovocný dezert

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

143
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
74
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
67
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
40
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
39
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Pudinkové pokušení
Pudinkové pokušení
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou…
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy - jako žloutkové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact