• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 160
      g moučkový cukr
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • sůl
    • máslo na vymazání plechu
    • mouka na vysypání plechu
    • 2
      lžíce kakao
  • pudinková vrstva
    • 5
      dl mléko
    • 1
      balíček pudinkový prášek s ovocnou příchutí (nejlépe malina nebo jahoda)
    • 2
      lžíce cukr krystal
  • poslední vrstva
    • 2
      dl zakysaná smetana 15%
    • 1
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Připravíme pudinkovou vrstvu. Z mléka, pudink. prášku a krystalového cukru uvaříme hustý krém a za občasného míchání necháme vychladnout.
2
Vychlazená vejce šleháme s cukrem až do zdvojnásobení objemu. Prosátou mouku smícháme s kypřícím práškem a solí a vmícháme postupně do pěny. Dvě třetiny těsta vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (malý hluboký), do zbylého těsta přimícháme kakao a vlijeme na světlé těsto. Lžící nabíráme vychladlý pudink a postupně rozdělujeme po celé ploše těsta tak, aby mezi jednotlivými hromádkami zůstal vždy kousek volného místa.
3
V troubě předehřáté na 160°C pečeme cca 30 minut. (zkoušíme špejlí)
4
Zakysanou smetanu smícháme s vanilk. cukrem a vylijeme na vlažný koláč, zarovnáme a necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou…

Pizza čtyř chutí

Pizza čtyř chutí

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allyska | 16. 5. 2014 21:55

    Výborný moučník, s jahodovým pudinkem nádherně voněl, táta se po něm mohl utlouct :D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Mouka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Pudinkový prášek Sůl Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Makovec V.

Makovec V.

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Zeleninové smoothie s jablkem

Zeleninové smoothie s jablkem

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

59
Steakové hranolky
Steakové hranolky
43
Linecké cukroví ze špaldové mouky
Linecké cukroví ze…
37
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
24
Polévka z medvědího česneku s pestem
Polévka z medvědího…
22
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Důležité výročí seriálového krasavce Vaculy: Tři roky střízlivosti!

Důležité výročí seriálového krasavce Vaculy: Tři roky střízlivosti!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
Pudinkové šátečky
Pudinkové šátečky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact