• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 160
      g moučkový cukr
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • sůl
    • máslo na vymazání plechu
    • mouka na vysypání plechu
    • 2
      lžíce kakao
  • pudinková vrstva
    • 5
      dl mléko
    • 1
      balíček pudinkový prášek s ovocnou příchutí (nejlépe malina nebo jahoda)
    • 2
      lžíce cukr krystal
  • poslední vrstva
    • 2
      dl zakysaná smetana 15%
    • 1
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Připravíme pudinkovou vrstvu. Z mléka, pudink. prášku a krystalového cukru uvaříme hustý krém a za občasného míchání necháme vychladnout.
2
Vychlazená vejce šleháme s cukrem až do zdvojnásobení objemu. Prosátou mouku smícháme s kypřícím práškem a solí a vmícháme postupně do pěny. Dvě třetiny těsta vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (malý hluboký), do zbylého těsta přimícháme kakao a vlijeme na světlé těsto. Lžící nabíráme vychladlý pudink a postupně rozdělujeme po celé ploše těsta tak, aby mezi jednotlivými hromádkami zůstal vždy kousek volného místa.
3
V troubě předehřáté na 160°C pečeme cca 30 minut. (zkoušíme špejlí)
4
Zakysanou smetanu smícháme s vanilk. cukrem a vylijeme na vlažný koláč, zarovnáme a necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou…

Pizza čtyř chutí

Pizza čtyř chutí

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allyska | 16. 5. 2014 21:55

    Výborný moučník, s jahodovým pudinkem nádherně voněl, táta se po něm mohl utlouct :D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Mouka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Pudinkový prášek Sůl Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo-vaječnou zavářkou

Jednoduchá zeleninová polévka s…

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Vepřové na pánvi

Vepřové na pánvi

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

44
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
37
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
35
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
32
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové růže s marmeládou
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
Pudinkové šátečky
Pudinkové šátečky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact