• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pudinkové cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové cukroví

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové cukroví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 250
      g moučkový cukr
    • 250
      g tuk 100%
    • 125
      g máslo
    • 5
      balíček vanilkový pudink
    • 3
      ks vejce celá

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny rukama zaděláme na hladké nelepivé těsto, necháme chvilku odpočinout (můžeme do druhého dne). Potom strojkem vytlačujeme asi 3-4 cm obdélníčky, upečeme do růžova. Vychladlé spojujeme rybízovou marmeládou a do poloviny namočíme do čokolády. Dáváme nejlépe na alobal, protože zatuhlá čokoláda se lépe od alobalu odděluje a nepoškodíme tím cukroví.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Jablkovo-pudinkové koblížky

Jablkovo-pudinkové koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • All | 16. 11. 2010 17:06

    Vánoce se blíží,jdu do toho. :-|

  • Božena Nová | 16. 12. 2008 12:40

    Opravdu perfektní. Právě jsem vyzkoušela. S těstem se dobře pracuje a drží tvar po upečení. Dávám za 1!

  • Anonym | 12. 12. 2007 12:32

    Nejlepší ze všech !!Poslepované banánky srovnám na tác,u rozehřáté sáčkové polevy ustřihnu růžek, a tenkou linkou přejedu několikrát všechny banánky, vypadá to moc hezky, brzy to i zaschne. Taky jsem ráda, že u tohoto cukroví nezůstávají bílky :-)))) , autorce šlapu na paty, letos dělám z kila a půl, příští rok skóre určitě vyrovnám !!Díky za výborný recept.

  • Zdena z JM | 29. 12. 2006 10:30

    Výborný recept.S těstem se krásně pracuje a v troubě si cukroví udrží tvar,ani trochu se nerozteče.Zařazuji do oblíbených a dávám 1.

  • borievka . | 18. 12. 2006 21:29

    Z dávky som upiekla dva druhy pečiva.Vykrajované srdiečka som naplnila orechovým krémom.Z druhej polovice som na mlynčeku s násadou urobila obdlžníčky, naplnila ríbezľovým džemom a dopoly namočila do čokolády.S cestom sa vynikajúco pracovalo je chutné a voňavé,ja som ho ešte prilepšila 2 lyžicami rumu.

  • Anonym | 15. 12. 2006 07:22

    Cukroví jsem upekla před 2 týdny a zpočátku se mi zdálo dost tuhé. Včera jsem ho zdobila a je nádherně rozleželé. Navíc těsto výborně drží tvar, dají se dělat velmi hezké tvary, které se pečením vůbec nerozjedou, jako některé jiné stříkané cukroví.

  • Anonym | 28. 11. 2006 07:44

    Také nemám strojek a nechce se mi za něj utrácet. Nešlo by těsto místo strojkem vytlačovat "pistolí" s širší trubičkou? Samozřejmě by těsto muselo být změklé.

  • Ester S. | 14. 11. 2006 15:36

    Cukroví je naozaj výborné, nakoniec som cesto tiež spracovala ručne, tak jak pani Eva O. píše "ušoulat rohlíčky" :) Fakt je to výborné, dávam si to ku kafíčku, myslím, že do Vianoc ani nevydrží :-))

  • Monika2 | 28. 10. 2006 18:00

    Toto cukroví jsem dělala porvé asi před 5 lety a stalo se tradicí. Já těsto vyválím a vykrajuji, hotové slepujeme marmeládou.

  • Jana Tomčíková | 28. 10. 2006 16:12

    Sašo, dělám přes obyčejný mlýnek s nástavcem, na který se připevňují různě tvarované otvory, podle toho, jaký má mít cukroví tvar.Myslím, že by to mělo být k dostání v domácích potřebách.Stojí za to, si tohle koupit, protože pečení cukroví je pak opravdu rychlovka.

  • Saša | 28. 10. 2006 13:53

    To je jaký strojek?Dekuji

  • Ester S. | 27. 10. 2006 10:02

    Takze toto su vlastne nase oblubene "bananky", co si kupujeme v cukrarni. Dakujem, tiez mi to chybalo do zbierky, tiez to vyskusam.Som zvedava, kolko toho bude?!

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 14:46

    Majka, na Slovensku je to napr. Cera, Omega. Je to napísané na obale, že sa jedná o stopercentný tuk.

  • maja | 26. 10. 2006 12:51

    prosím Vás, aký je to 100 % turk ?

  • Iveta Šulcová | 26. 10. 2006 12:36

    všechno cukroví peču asi na 160°C,jen pár minutek,opravdu jen tak do růžova.Když se vyndavají z plechu,jsou jakoby měkké,ale jen co vychladnou,jsou výborné

  • Eva O. | 26. 10. 2006 12:15

    Vloni jsem toto cukroví dělala poprvé - recept jsem našla v hrníčkové kuchařce - nevím jestli je stejný, ale něco podobného to bude, a dělala jsem z něho rohlíčky. Takže Sylvo, pokud nemáte strojek, zkuste "ušoulat" rohlíčky. Po upečení jsem je také slepovala marmeládou a máčela konce do čokolády. Moc dobré.

  • Syvla | 26. 10. 2006 09:08

    Bohužel nemám strojek, nelze zpracovat jinak?

  • Květa | 26. 10. 2006 07:42

    Jsou jako banánky z obchodu? Na kolik stupňů a jak dlouho mám péct. Díky

  • Lucie Harcová | 26. 10. 2006 06:52

    Tak tenhle recept mi scházel do vánoční sbírky :-) Moje zlatíčka nejvíce upřednostňují cukroví lepené marmeládou, myslím, že tohle bude mít úspěch!Určitě upeču a dám vědět, jak se dílko zdařilo. Díky.

  • Dana | 26. 10. 2006 06:45

    Jen se chci zeptat na chuť tohoto cukroví. Kdysi jsem dělala také něco ze "suchého pudinku" a jeho chuť mi ve výsledku vadila takovým "drhnutím" na jazyku. Ráda bych vyzkoušela, cukroví ze strojku se dělá báječně.

  • jana | 25. 10. 2006 20:23

    Ja do tohoto těsta přidávám ještě jeden celý prášek do pečiva. Rodina to taky miluje, jen nenamáčím konce, yale dělám čokoládou cikcaky -vypadá to bezvadně a je rychlejší. A pro zasmání: jednou jsem si tohle těsto zadělala a pak se něco stalo a nemohla jsem péct, zkrátka bylo v lednici déle než měsíc a banánky byly eňo ňuno stejně.

  • helenus | 25. 10. 2006 11:37

    u nás sa toto pečivo volá "mlynkové rožky" a je naším typickým vianočným pečivom. je z neho dosť kusov. dobré je nechať tyčinky odležať, aby nažili džemom a čokoládou. na plech odporúčam klásť tyčinky trochu od seba, lebo pri pečení zväčšia svoj objem.

  • Jaroslava Oumarová | 25. 10. 2006 10:30

    A jéje, už nám začíná předvánoční šílenství?:-))) To já tedy ještě měsíc počkám...Ale tohle cukroví peču taky a je dobré, křehké:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Tuk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Variace na Kung-Pao

Variace na Kung-Pao

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

113
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
95
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
64
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
63
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Pudinkové cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact