Využila jsem nahoru zbytek máslového krému z dortu - takže dole tmavý piškot, pak zlatá vrstva z jablek a nahoře čokoládový krém. Bylo to super...
těsto bylo naprosto vynikající, budu ho používat pro jiné koláče, ale ta náplň nic moc. chuťově nevýrazná a jak jablka zhnědnou, tak i nepříliš estetická. korpus opravdu hodně vyskočí, takže s tim je třeba počítat.
Buchtička je super, super!!!Cukru jsem dala jen 250g to nám stačilo. Pozor buchta je dost vysoká, bez pudinku určitě 4-5 cm, takže by šlo dělat těsto jen z poloviční dávky, nebo na větší plech, ale ten já bohužel nemám:-(
Nechápu,proč na takovém místě jste na sebe jedovatí.Recept z jablkama i recept anonyma může být velice zajímavý,tak ho uveřejněte i s postupem a pak budeme hodnotit,který je lepší.Jana
Nebylo to nic proti ničemu. Nevím na co útočíte tak ty čtverečky mě opravdu nenapadli, ale fajn, stačilo odpovědět bez toho sarkazmu. Vím, že popisuji jiný recept, taky proti tomuto vůbec nic nemám, jen trochu víc cukru, ale to je na tom jak kdo má rád. Jen sem chtěla přidat podobný receptík, když ho někdo vyzkouší fajn, když ne tak ne. Nikomu to nevnucuji.
Anonyme popisujete jiný recept-Řezy s pudinkem apod.,ale příště pozorně čtěte-pudink smícháme s jablky a natřeme na upeč.těsto ! Jinak cukru je tam opravdu hodně,nicméně bude určitě dobrý.
Anonyme,pudinkové čtverečky asi proto,že se na čtverečky koláč nakrájí. je na tom něco nepochopitelného?
Já tento recept znám trošičku jinak. Akorát nechápu ten název Pudinkové čtverečky, když žádné čtverečky nejsou. Uděláme těsto podle návodu, potom si uděláme pudink, který ještě horký vlejeme na syrové těsto. Dáme upéct. Po upečení na koláč rozetřeme směs ze 2 zakysaných smetan a 2 vanilkových cukrů a nastrouháme čokoládu nebo posypeme skořicí. Dáme do chladničky, je to výborné. Cukru je v tomto těstě opravdu mnoho já dávám 200g. Pudink nesladím.
Je tam na mě moc cukru, vždyť je to skoro půl kila, určitě bych ubrala, ale jinak to vypadá zajímavě.
Neteče ten pudink, když se přimíchají jabka?