• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková buchta rychlá a slabá

autor: Eva P. Fr
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 21
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      dl rostlinný olej
    • 0,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový pudink (z 1/2 mléka)
  • Poleva
    • zakysaná smetana
    • moučkový cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečící papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35-40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem (sladké podle chuti) a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mrazené).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela | 8. 11. 2014 14:44

    Super, pekla jsem dokonce dvakrát za jeden den, protože byla hned snědená:-) A dnes peču znovu :-)

  • Dominika M. | 14. 4. 2014 18:30

    Tak teď jsem dopekla a hned ochutnala a opravdu výborná, jednoduchý recept, prostě super:)

  • Jana | 12. 1. 2014 18:16

    Rychlé, jednoduché, výborné :-)

  • Eva P. Fr | 4. 9. 2011 13:49

    dobry den, dnes jsem dala do buchty min cukru (jenom 75g) a olej nahradila mlekem (takze 1dl mleka celkem) a taky jsme si pochutnali. :-) Asi to je opradu otazka zvyku a chute kazdeho.

  • Tereza | 11. 8. 2011 15:24

    Dobrý den, mohu se zeptat neni 100g cukru na 100g mouky nějak moc? =-O děkuji :-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 15:01

    Pravda, mozna jsem to nemela pojmenovat "buchta". V Cechach to mozna znamena neco nadychaného, nevim. tahle "buchta" ale nadychana neni, jak uz jsem psala, je to spis tlusta palacinka ;-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 14:59

    Jestli muzu upresnit- buchta trosku pripomina silnou palacinku, takze se, myslim, nezdrcla, ale ma to tak byt ;-) . Autorka.

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 18:47

    Díky, já to beru s rezervou, teprve začínám a učím se.. Akorát mně teda bylo líto surovin.. Ale až budu zkušenější, asi jí ještě šanci dám, tahle buchta vypadá vážně lákavě. - A na ten Koláč z pekla se podívám, děkuji Vám za tip! -

  • Eva Kolčavová | 7. 10. 2009 08:17

    Hanko, nic si z toho nedělejte. Dopadla jsem úplně stejně. Zdrclo se to a bylo to jakoby nedopečené v prostředku. A to nejsem žádný začátečník. Péc už tuto buchtu určitě nebudu :-(

  • Di - | 7. 10. 2009 08:13

    Učený z nebe nespad´, říká se u nás v rodině, příští pokus bude určitě, Hanko, úspěšnější. Zkustě Koláč z pekla, kde se pudink lije na těsto teprve na plechu, tohle je na první pokus přece jenom trochu riskantní. Držím palce!

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 01:06

    Bohužel se mi nepovedla... vypadá zdrcnutě a nedopečeně uprostřed. Ale byl to můj první pokus o pečení vůbec...

  • Pája | 11. 7. 2008 13:33

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Pavla Kozáková | 11. 7. 2008 13:32

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Petra Zembinská | 15. 4. 2007 13:06

    Dopoledne jsem ho upekla a teďka jsme ho ochutnali. Moc nám chutná.

  • Gábina Houšková | 21. 3. 2007 13:12

    Aháá, tak to mě taky zmátlo, taky jsem si myslela, že se dá na plech nejdřív těsto a na něj ten uvařený pudink. Tohle je ovšem jiný recept. To určitě vyzkouším.

  • NMarta | 21. 3. 2007 11:47

    Paní Evo děkuji, zmátly mě komentáře....

  • Eva P. | 21. 3. 2007 11:13

    V tomto receptu ho pridavame do testa a potom peceme. Pudink musi byt tekuty (takze ne uplne vychlazeny), aby se dobre s testem promichal a nevznikly hrudky. Vznikne takové hustsi palacinkové testo. Dobrou chut !

  • NMarta | 21. 3. 2007 10:50

    Prosím, ten pudink se přidá do těsta nebo až na těsto? Jsem nějak zmatená.

  • Eva P. | 21. 3. 2007 07:58

    Ja osobne si nejdrive uvarim pudink, potom pripravim testo a pridam jeste teply pudink.Jestli vam staci mezi tim vychladnout, na tom myslim moc nezalezi.Pokusila jsem se poslat i fotku, ale nejak to nejde.

  • Sísa | 21. 3. 2007 07:23

    Já ten uvařený a jen teplý puding polévám na syrové těsto. Zakysanou smetanu sypu jemně skořicí.

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:05

    puding by měl být takový vlažný...stačí, když v něm udržítě prst, rozhodně by neměl před nalitím na těsto začít tuhnout

  • Marie | 20. 3. 2007 09:05

    Mám dotaz, pudink má být uvařený a vychladlý ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Štafetky

Štafetky

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Cuketové hody

Cuketové hody

Alpský Kaiserschmarrn

Alpský Kaiserschmarrn

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Prošívaná buchta

Prošívaná buchta

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Jogurtová buchta s ovocem II.

Jogurtová buchta s ovocem II.

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

57
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
36
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Míša řezy
Míša řezy
18
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková mňamka
Pudinková mňamka
Pudinkové čtverečky
Pudinkové čtverečky
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact