• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková buchta rychlá a slabá

autor: Eva P. Fr
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 21
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      dl rostlinný olej
    • 0,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový pudink (z 1/2 mléka)
  • Poleva
    • zakysaná smetana
    • moučkový cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečící papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35-40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem (sladké podle chuti) a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mrazené).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela | 8. 11. 2014 14:44

    Super, pekla jsem dokonce dvakrát za jeden den, protože byla hned snědená:-) A dnes peču znovu :-)

  • Dominika M. | 14. 4. 2014 18:30

    Tak teď jsem dopekla a hned ochutnala a opravdu výborná, jednoduchý recept, prostě super:)

  • Jana | 12. 1. 2014 18:16

    Rychlé, jednoduché, výborné :-)

  • Eva P. Fr | 4. 9. 2011 13:49

    dobry den, dnes jsem dala do buchty min cukru (jenom 75g) a olej nahradila mlekem (takze 1dl mleka celkem) a taky jsme si pochutnali. :-) Asi to je opradu otazka zvyku a chute kazdeho.

  • Tereza | 11. 8. 2011 15:24

    Dobrý den, mohu se zeptat neni 100g cukru na 100g mouky nějak moc? =-O děkuji :-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 15:01

    Pravda, mozna jsem to nemela pojmenovat "buchta". V Cechach to mozna znamena neco nadychaného, nevim. tahle "buchta" ale nadychana neni, jak uz jsem psala, je to spis tlusta palacinka ;-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 14:59

    Jestli muzu upresnit- buchta trosku pripomina silnou palacinku, takze se, myslim, nezdrcla, ale ma to tak byt ;-) . Autorka.

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 18:47

    Díky, já to beru s rezervou, teprve začínám a učím se.. Akorát mně teda bylo líto surovin.. Ale až budu zkušenější, asi jí ještě šanci dám, tahle buchta vypadá vážně lákavě. - A na ten Koláč z pekla se podívám, děkuji Vám za tip! -

  • Eva Kolčavová | 7. 10. 2009 08:17

    Hanko, nic si z toho nedělejte. Dopadla jsem úplně stejně. Zdrclo se to a bylo to jakoby nedopečené v prostředku. A to nejsem žádný začátečník. Péc už tuto buchtu určitě nebudu :-(

  • Di - | 7. 10. 2009 08:13

    Učený z nebe nespad´, říká se u nás v rodině, příští pokus bude určitě, Hanko, úspěšnější. Zkustě Koláč z pekla, kde se pudink lije na těsto teprve na plechu, tohle je na první pokus přece jenom trochu riskantní. Držím palce!

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 01:06

    Bohužel se mi nepovedla... vypadá zdrcnutě a nedopečeně uprostřed. Ale byl to můj první pokus o pečení vůbec...

  • Pája | 11. 7. 2008 13:33

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Pavla Kozáková | 11. 7. 2008 13:32

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Petra Zembinská | 15. 4. 2007 13:06

    Dopoledne jsem ho upekla a teďka jsme ho ochutnali. Moc nám chutná.

  • Gábina Houšková | 21. 3. 2007 13:12

    Aháá, tak to mě taky zmátlo, taky jsem si myslela, že se dá na plech nejdřív těsto a na něj ten uvařený pudink. Tohle je ovšem jiný recept. To určitě vyzkouším.

  • NMarta | 21. 3. 2007 11:47

    Paní Evo děkuji, zmátly mě komentáře....

  • Eva P. | 21. 3. 2007 11:13

    V tomto receptu ho pridavame do testa a potom peceme. Pudink musi byt tekuty (takze ne uplne vychlazeny), aby se dobre s testem promichal a nevznikly hrudky. Vznikne takové hustsi palacinkové testo. Dobrou chut !

  • NMarta | 21. 3. 2007 10:50

    Prosím, ten pudink se přidá do těsta nebo až na těsto? Jsem nějak zmatená.

  • Eva P. | 21. 3. 2007 07:58

    Ja osobne si nejdrive uvarim pudink, potom pripravim testo a pridam jeste teply pudink.Jestli vam staci mezi tim vychladnout, na tom myslim moc nezalezi.Pokusila jsem se poslat i fotku, ale nejak to nejde.

  • Sísa | 21. 3. 2007 07:23

    Já ten uvařený a jen teplý puding polévám na syrové těsto. Zakysanou smetanu sypu jemně skořicí.

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:05

    puding by měl být takový vlažný...stačí, když v něm udržítě prst, rozhodně by neměl před nalitím na těsto začít tuhnout

  • Marie | 20. 3. 2007 09:05

    Mám dotaz, pudink má být uvařený a vychladlý ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Náchodská krkovička

Náchodská krkovička

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

150
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
79
Čočková polévka se slaninou
Čočková polévka se…
79
Brokolice / květák v těstíčku s Nivou
Brokolice / květák v…
45
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…
43
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Domov plný léků a oddělené postele: Gottová ukázala ráj v Helsinkách

Domov plný léků a oddělené postele: Gottová ukázala ráj v Helsinkách

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Další doporučené recepty:

Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková mňamka
Pudinková mňamka
Pudinkové čtverečky
Pudinkové čtverečky
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact