• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pudinková bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková bábovka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 51
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      dl cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a v předehřáté troubě pečeme asi 30 minut. Můžeme kombinovat různé druhy pudinků dle toho jak barevnou bábovku si přejeme. Hotovou bábovku můžeme dozdobit čokoládovou polevou a nakonec posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka s rumem

Pudinková bábovka s rumem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 6. 2. 2018 20:11

    Může být. Vyzkoušeno a dobré.

  • babocka | 30. 3. 2017 16:11

    Taky jsem ji dnes zkoušela,ale ta je tak suchá,že se člověk málem dusí. Jěště dělám podobnou,tam jsou ingridience stejné akorát tam je 200ml cukru,200ml oleje a jenom 1/2 prášku do pčiva. ;-)

  • Pseir | 8. 7. 2015 20:04

    Vůbec se nepovedla :-( ! Aspoň , že tomu psovi chutná , je mi velice líto těch domácích vajíček :'( a všech surovin co jsem do toho nastrkala , ale tak co už všechno nemusí být dobré , ale zklamalo ! :-X :-$ :-( :'(

  • alena | 21. 3. 2015 16:01

    kdysi jsem takovou bábovku hodně pekla a vždycky jsem do trouby přídávala hrnek s vodou , aby nebyla bábovka tak suchá. Tyto bábovky dost dusí. Kdysi byl recept na obalu pudingu. :-*

  • Alena | 16. 2. 2015 15:42

    :-( opravdu je mi líto, že jsem obětovala vejce, olej i zbytek surovin pro takovou patlaninu...šlo to celé do koše, nedoporučuji péct :-X

  • Nikola | 5. 1. 2015 10:07

    Tento recept je poněkud zvláštní. Bábovka je sucha, pulku jsme si schovali jako brousej na nože. Ale psovi chutna. :-( :-( :-(

  • mmm | 8. 11. 2014 15:49

    no to víš ;-) mi ji děláme po stý a povede se vždy :-* :-) ;-)

  • Lu | 14. 5. 2014 01:12

    Zkuste jen půl prášku do pečiva.

  • Veronika | 9. 3. 2014 09:37

    Taky mi tento recept přetekl přes formu :-\ tak nevím, v čem jsem udělala chybu, ale jinak bylo těsto chuťově velmi dobré :-)

  • andrea | 6. 3. 2014 15:02

    ted ji pracve dekam a pridala jse do testa nsbilkovi snih tak jsem zvedava =-O =-O

  • Eva | 19. 1. 2014 11:17

    Mám dotaz - v čem dělám chybu? Už jsem vyzkoušela x receptů a bábovka je vždy tekutá a přetéká přes formu :-( :-( :-( :-(

  • Gábina | 18. 7. 2013 11:34

    Bábovka je opravdu suchá. Možná hned po upečení je možná fantastická, ale po vystydnutí v krku práší. Puding na zjemnění je jistě fajn, ale asi to nemůže být jen o pudincích.

  • Andrea | 26. 10. 2012 13:59

    Bábovka je super! Ještě do ní přidávám nastrouhanou čokoládu a když vystydne, poleju ji polevou.... Hned se po ní zapráší.... :-)

  • Romana | 4. 9. 2012 21:26

    Nejlepsiiiii ;-)

  • Sonika | 22. 7. 2012 14:31

    Díky za recept konečně se bábovka podařila super lahodná ,lehká :-)

  • zuza | 11. 7. 2012 12:53

    bábovku dělám podobnou, ale také z 2dl oleje a 2dl cukru, přidám pro chuť citronovou kůru popř. i strouhanou čokoládu a je výborná. Také hodně naběhne a pak trochu spadne, ale není nijak sražená, přístě musím udělat dvě, byla hned pryč

  • Tinkapletinka | 5. 5. 2012 23:19

    Nechalajsem se inspirovat Luckou a udělala dvojí těsto na mufiny. Do jednoho sem přidala kokos a do druheho kakao.To kokosove se sice neprichytlo ,ale ani nějak nevzešlo a to kakaové se zas vylilo a ještě i přichytilo na formu. Jinak je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasná ,křehká a sladká moc není a suchá taky ne bo jsem dala do každého těsta po 1dcl cukru i oleje! Tak snad příště mi to vyjde lépe :-))

  • DanaM | 13. 2. 2011 16:43

    Tak jsem ji zkoušela a teda nic moc, je to suché a absolutně bez chuti, znám mnoho lepších, ani jsme ji nesnědli. :-(

  • jppetty | 11. 1. 2011 13:24

    ja delam podobnou, akorat davam 2dl cukru a 2dl oleje a k tomu 2lžíce kakaa... hned je to lepší

  • pepibubu | 7. 11. 2010 16:48

    Bábovku znám, manžel z ní nadšenej, já ji sice snědla, ale myslím že znám lepší. Čas od času ji udělám, když budu chtít udělat Honzovi radost :-)

  • Edie | 10. 10. 2010 18:46

    Dnes jsem ji zkoušela upéct. Povedlo se. Ale chuť nic moc. Na mě je z ní moc cítit ten škrob, i po upečení. Nevím, zda by to poleva vylepšila, ale mám ten pocit, že pro mě asi ne.

  • jana pošvancová | 4. 10. 2010 10:52

    Dobrý den, taky jsem dělala tuto bábovku, měla jsem tam teda víc oleje a nebyla suchá. Jenže když se pekla, tak pěkně naběhla ale pak z ničeho nic spadla jako, když by okrajem měla ale nebyla vyplněná ze vnitř. Proč? jinak byla moc sladká jak z pudinku karamelového tak z 229g cukru. Měla jsem podobný recept.

  • Hana Eismanová | 10. 8. 2010 08:25

    Dělala jsem podle vaších rad, které jsem vyčetla a byla skvělá. Manžel si jí pochvaloval. Příště budeme dělat ze dvou druhů pudinků. Daváme 1

  • PajaP *** | 17. 6. 2010 19:45

    Uzasna, krehka, vynikajici!

  • Kateřina Kreuzová | 28. 2. 2010 18:23

    Právě jsem ochutnala a je opravdu vynikající. Taky jsem pekla ze 2 dcl cukru i oleje, měla jsem strach z té "suchosti" tak jsem přidala pár kousků nakrájených kompotovaných meruněkl, ale ani nebyly potřeba. Pekla jsem sice asi hodinu kolem 150 stupňů, ale bábovka je opravdu vláčná a moc dobrá.

  • Kateřina Kreuzová | 28. 2. 2010 18:20

    Právě jsem ochutnala a je vynikající... moc dobrá, lepší jsem snad zatím nejedla :) taky jsem pekla ze 2 dcl cukru i oleje, a přidala jsem trochu ovoce (kompotované meruňky), pekla jsem ji sice asi hodinu kolem 150 stupňů, ale byla opravdu vynikající...

  • Soňa Šerá | 7. 2. 2010 22:04

    Dneska upečeno..VYNIKAJÍCÍ!!! Dala jsem 2dcl oleje a 2dcl cukru a zmizela ještě horká :)))

  • Iveta Horváthová | 7. 2. 2010 16:52

    Je to moc dobré jen po vyklopení mi spadla.Jinak doporučuji!!!!!

  • Lenka B. | 21. 3. 2009 16:05

    Také ji dělám ze 2 dcl cukru a 2 dcl oleje a suchá není vůbec. Je to moje nejoblíbenější bábovka.

  • Kkiwik | 6. 9. 2007 15:25

    Ja ji pecu se 2dcl cukru a 2dcl oleje a tak sucha mi nepripada;-)

  • Zuzka Štiková | 31. 8. 2007 13:00

    Bohužel, musím se přidat k negativním komentářům...bábovka je skutečně moc suchá... a je v ní hodně cítit kypřící prášek...zajímavý recept, ale výsledek tedy zklamal:(

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2007 22:06

    Dělám těsto téměř stejné a mouka není ¨zapotřebí...nahradí ji ty pudinkové prášky.Navíc těsto chutná pokaždé jinak,když ke třem vanilkovým pudinkům přidáte ten poslední jiný...jakýkoliv:o))Je to moc dobré a vláčné:o))

  • Klára Zafi | 28. 8. 2007 17:47

    a kde je nějaká mouka?

  • momo | 23. 6. 2007 17:41

    nic moc.

  • Lady | 8. 6. 2007 13:48

    Je opravdu dost suchá :-(

  • Lucie | 23. 2. 2007 15:25

    Udělala jsem místo bábovky mufinky. Během dvou hodin zmizely. Opravdu moc dobré. Mufinky neměly chybu.

  • Anonym | 29. 8. 2006 13:14

    Tak dneska se na tu bábovku vrhbu, tak uvidíme co z toho vyleze!!!

  • Hanka Botros | 1. 7. 2006 19:48

    Ahoj! Tuto bábovku jsem poprvé upekla z karamelového pudinku. Nebyla špatná, ale jak psal Martin - suchá. Dneska jsem koupila 2 jahodové a 2 čokoládové pudinky. Udělala jsem nejprve "těsto" z čokoládového pudinku a potom z jahodového. Oleje jsem celkem použila asi 110 ml. Do každé těstové dávky jsem navíc přidala panáka vaječného likéru. Bábovka je vláčná a má úžasnou chuť. Jinak paní Věrce děkuji za super rychlý a jednoduchý recept.

  • Anonym | 15. 5. 2006 13:31

    Je dobrá, ale chuťově to připomíná spíš korpus na piškotový dort než babovku:-)

  • martin | 10. 5. 2006 20:16

    Babovka je dobrá, ale pro mě moc suchá jinak příprava rychlá

  • Martina S. | 2. 4. 2006 17:18

    Bábovka je vynikající. Voňavá, jemná. Uleželou ji ale neochutnáme. Ihned se snědla. Přidala jsem i ty rozinky namočené v rumu, klesly na dno, ale i bez nich bude bábovka určitě vynikající.

  • Jana z VM | 24. 3. 2006 07:29

    Bábovka je moc, moc dobrá. Měla jsem zbytek čokoládové polevy .- asi 4 lžíce - tak jsem ji tam rozpuštěnou zamíchala a bylo to výborné. Je opravdu jednoduchá, rychlá, nejlepší je však druhý den. Proto je dobré ji upéct večer, aby se nesnědla a předložit ji rodině až druhý den.

  • Jaroslava Stará | 20. 3. 2006 03:12

    Moooc dobrá! Rychlá a jednoduchá. Vůbec nebyla přeslazená, naopak si ji naše holky cukrovaly. Krásně naběhla a zůstala nadýchaná! Byla jí plná velká forma. Dělala jsem vanilkovou, ale už mám zálusk na banánovou. Určitě by vanilkovou nezkazily rozinky namočené v rumu (nebo čaji - pro děti) :) Dávám za 1!

  • Věra | 16. 3. 2006 11:37

    Olej vmíchejte do vyšlehaných vajíček, zapomněla sem napsat v postupu přípravy

  • Martina | 16. 3. 2006 10:08

    Ten olej je na vymazani,nebo se pridava do testa - kdy???Prosim poradte.

  • Alena Hanilcová | 11. 3. 2006 10:55

    Pro všechny, kdo jí chtějí prubnout - 1) dejte méně cukru! Pekla jsem z vanilkového pudinku a bylo to extra moc sladké, bohatě by stačila půlka, ne-li ještě méně. 2) pečte velice velice pozvolna, v el. troubě i pod 150°C. Já pekla na 180 a bábovku jsem lžící honila v celém spotřebiči a 3) těsto hodně naběhne - s tím také počítejtě. Ideálně použít silikonovou formu, těsto se špatně vyklápí. To je asi tak všechno z mých dnešních pečících poznatků. Papa:)

  • Anonym | 28. 2. 2006 11:10

    Chcem sa spýtať, či je tej hmoty na bábovku dosť a či je po upečení pekná vysoká? Ja mám totiž dosť veľkú bábovkovú formu, tak či to nemám robiť radšej z jeden a pol dávky.

  • lepek | 25. 2. 2006 10:28

    tento recept pouzivam a musim vrele doporucit. Kde jste na nej prisla?? Ja ho podedila od maminky:)dikyParizkova

  • Josef Bucek | 26. 1. 2006 12:04

    sice nebvím při jaké teplotě pict ale snad to nejak dopadne

  • Věra | 16. 1. 2006 10:37

    formu klasicky vymažu tukem (máslem nebo sádlem) a vysypu hrubou moukou.

  • Paya | 16. 1. 2006 09:22

    Čím se má vysypat ta forma - taky škrobem nebo moukou ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Milionová polévka

Milionová polévka

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Česneková pomazánka s mascarpone

Česneková pomazánka s mascarpone

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

45
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
43
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
43
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
33
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Další doporučené recepty:

Pudingovo-ovocný koláč
Pudingovo-ovocný koláč
Pudink na pomerančích
Pudink na pomerančích
Pudink v karamelu
Pudink v karamelu
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
  • Recepty.cz
  • Pudinková bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact