• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pudinková bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková bábovka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 51
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      dl cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a v předehřáté troubě pečeme asi 30 minut. Můžeme kombinovat různé druhy pudinků dle toho jak barevnou bábovku si přejeme. Hotovou bábovku můžeme dozdobit čokoládovou polevou a nakonec posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka s rumem

Pudinková bábovka s rumem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 6. 2. 2018 20:11

    Může být. Vyzkoušeno a dobré.

  • babocka | 30. 3. 2017 16:11

    Taky jsem ji dnes zkoušela,ale ta je tak suchá,že se člověk málem dusí. Jěště dělám podobnou,tam jsou ingridience stejné akorát tam je 200ml cukru,200ml oleje a jenom 1/2 prášku do pčiva. ;-)

  • Pseir | 8. 7. 2015 20:04

    Vůbec se nepovedla :-( ! Aspoň , že tomu psovi chutná , je mi velice líto těch domácích vajíček :'( a všech surovin co jsem do toho nastrkala , ale tak co už všechno nemusí být dobré , ale zklamalo ! :-X :-$ :-( :'(

  • alena | 21. 3. 2015 16:01

    kdysi jsem takovou bábovku hodně pekla a vždycky jsem do trouby přídávala hrnek s vodou , aby nebyla bábovka tak suchá. Tyto bábovky dost dusí. Kdysi byl recept na obalu pudingu. :-*

  • Alena | 16. 2. 2015 15:42

    :-( opravdu je mi líto, že jsem obětovala vejce, olej i zbytek surovin pro takovou patlaninu...šlo to celé do koše, nedoporučuji péct :-X

  • Nikola | 5. 1. 2015 10:07

    Tento recept je poněkud zvláštní. Bábovka je sucha, pulku jsme si schovali jako brousej na nože. Ale psovi chutna. :-( :-( :-(

  • mmm | 8. 11. 2014 15:49

    no to víš ;-) mi ji děláme po stý a povede se vždy :-* :-) ;-)

  • Lu | 14. 5. 2014 01:12

    Zkuste jen půl prášku do pečiva.

  • Veronika | 9. 3. 2014 09:37

    Taky mi tento recept přetekl přes formu :-\ tak nevím, v čem jsem udělala chybu, ale jinak bylo těsto chuťově velmi dobré :-)

  • andrea | 6. 3. 2014 15:02

    ted ji pracve dekam a pridala jse do testa nsbilkovi snih tak jsem zvedava =-O =-O

  • Eva | 19. 1. 2014 11:17

    Mám dotaz - v čem dělám chybu? Už jsem vyzkoušela x receptů a bábovka je vždy tekutá a přetéká přes formu :-( :-( :-( :-(

  • Gábina | 18. 7. 2013 11:34

    Bábovka je opravdu suchá. Možná hned po upečení je možná fantastická, ale po vystydnutí v krku práší. Puding na zjemnění je jistě fajn, ale asi to nemůže být jen o pudincích.

  • Andrea | 26. 10. 2012 13:59

    Bábovka je super! Ještě do ní přidávám nastrouhanou čokoládu a když vystydne, poleju ji polevou.... Hned se po ní zapráší.... :-)

  • Romana | 4. 9. 2012 21:26

    Nejlepsiiiii ;-)

  • Sonika | 22. 7. 2012 14:31

    Díky za recept konečně se bábovka podařila super lahodná ,lehká :-)

  • zuza | 11. 7. 2012 12:53

    bábovku dělám podobnou, ale také z 2dl oleje a 2dl cukru, přidám pro chuť citronovou kůru popř. i strouhanou čokoládu a je výborná. Také hodně naběhne a pak trochu spadne, ale není nijak sražená, přístě musím udělat dvě, byla hned pryč

  • Tinkapletinka | 5. 5. 2012 23:19

    Nechalajsem se inspirovat Luckou a udělala dvojí těsto na mufiny. Do jednoho sem přidala kokos a do druheho kakao.To kokosove se sice neprichytlo ,ale ani nějak nevzešlo a to kakaové se zas vylilo a ještě i přichytilo na formu. Jinak je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasná ,křehká a sladká moc není a suchá taky ne bo jsem dala do každého těsta po 1dcl cukru i oleje! Tak snad příště mi to vyjde lépe :-))

  • DanaM | 13. 2. 2011 16:43

    Tak jsem ji zkoušela a teda nic moc, je to suché a absolutně bez chuti, znám mnoho lepších, ani jsme ji nesnědli. :-(

  • jppetty | 11. 1. 2011 13:24

    ja delam podobnou, akorat davam 2dl cukru a 2dl oleje a k tomu 2lžíce kakaa... hned je to lepší

  • pepibubu | 7. 11. 2010 16:48

    Bábovku znám, manžel z ní nadšenej, já ji sice snědla, ale myslím že znám lepší. Čas od času ji udělám, když budu chtít udělat Honzovi radost :-)

  • Edie | 10. 10. 2010 18:46

    Dnes jsem ji zkoušela upéct. Povedlo se. Ale chuť nic moc. Na mě je z ní moc cítit ten škrob, i po upečení. Nevím, zda by to poleva vylepšila, ale mám ten pocit, že pro mě asi ne.

  • jana pošvancová | 4. 10. 2010 10:52

    Dobrý den, taky jsem dělala tuto bábovku, měla jsem tam teda víc oleje a nebyla suchá. Jenže když se pekla, tak pěkně naběhla ale pak z ničeho nic spadla jako, když by okrajem měla ale nebyla vyplněná ze vnitř. Proč? jinak byla moc sladká jak z pudinku karamelového tak z 229g cukru. Měla jsem podobný recept.

  • Hana Eismanová | 10. 8. 2010 08:25

    Dělala jsem podle vaších rad, které jsem vyčetla a byla skvělá. Manžel si jí pochvaloval. Příště budeme dělat ze dvou druhů pudinků. Daváme 1

  • PajaP *** | 17. 6. 2010 19:45

    Uzasna, krehka, vynikajici!

  • Kateřina Kreuzová | 28. 2. 2010 18:23

    Právě jsem ochutnala a je opravdu vynikající. Taky jsem pekla ze 2 dcl cukru i oleje, měla jsem strach z té "suchosti" tak jsem přidala pár kousků nakrájených kompotovaných meruněkl, ale ani nebyly potřeba. Pekla jsem sice asi hodinu kolem 150 stupňů, ale bábovka je opravdu vláčná a moc dobrá.

  • Kateřina Kreuzová | 28. 2. 2010 18:20

    Právě jsem ochutnala a je vynikající... moc dobrá, lepší jsem snad zatím nejedla :) taky jsem pekla ze 2 dcl cukru i oleje, a přidala jsem trochu ovoce (kompotované meruňky), pekla jsem ji sice asi hodinu kolem 150 stupňů, ale byla opravdu vynikající...

  • Soňa Šerá | 7. 2. 2010 22:04

    Dneska upečeno..VYNIKAJÍCÍ!!! Dala jsem 2dcl oleje a 2dcl cukru a zmizela ještě horká :)))

  • Iveta Horváthová | 7. 2. 2010 16:52

    Je to moc dobré jen po vyklopení mi spadla.Jinak doporučuji!!!!!

  • Lenka B. | 21. 3. 2009 16:05

    Také ji dělám ze 2 dcl cukru a 2 dcl oleje a suchá není vůbec. Je to moje nejoblíbenější bábovka.

  • Kkiwik | 6. 9. 2007 15:25

    Ja ji pecu se 2dcl cukru a 2dcl oleje a tak sucha mi nepripada;-)

  • Zuzka Štiková | 31. 8. 2007 13:00

    Bohužel, musím se přidat k negativním komentářům...bábovka je skutečně moc suchá... a je v ní hodně cítit kypřící prášek...zajímavý recept, ale výsledek tedy zklamal:(

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2007 22:06

    Dělám těsto téměř stejné a mouka není ¨zapotřebí...nahradí ji ty pudinkové prášky.Navíc těsto chutná pokaždé jinak,když ke třem vanilkovým pudinkům přidáte ten poslední jiný...jakýkoliv:o))Je to moc dobré a vláčné:o))

  • Klára Zafi | 28. 8. 2007 17:47

    a kde je nějaká mouka?

  • momo | 23. 6. 2007 17:41

    nic moc.

  • Lady | 8. 6. 2007 13:48

    Je opravdu dost suchá :-(

  • Lucie | 23. 2. 2007 15:25

    Udělala jsem místo bábovky mufinky. Během dvou hodin zmizely. Opravdu moc dobré. Mufinky neměly chybu.

  • Anonym | 29. 8. 2006 13:14

    Tak dneska se na tu bábovku vrhbu, tak uvidíme co z toho vyleze!!!

  • Hanka Botros | 1. 7. 2006 19:48

    Ahoj! Tuto bábovku jsem poprvé upekla z karamelového pudinku. Nebyla špatná, ale jak psal Martin - suchá. Dneska jsem koupila 2 jahodové a 2 čokoládové pudinky. Udělala jsem nejprve "těsto" z čokoládového pudinku a potom z jahodového. Oleje jsem celkem použila asi 110 ml. Do každé těstové dávky jsem navíc přidala panáka vaječného likéru. Bábovka je vláčná a má úžasnou chuť. Jinak paní Věrce děkuji za super rychlý a jednoduchý recept.

  • Anonym | 15. 5. 2006 13:31

    Je dobrá, ale chuťově to připomíná spíš korpus na piškotový dort než babovku:-)

  • martin | 10. 5. 2006 20:16

    Babovka je dobrá, ale pro mě moc suchá jinak příprava rychlá

  • Martina S. | 2. 4. 2006 17:18

    Bábovka je vynikající. Voňavá, jemná. Uleželou ji ale neochutnáme. Ihned se snědla. Přidala jsem i ty rozinky namočené v rumu, klesly na dno, ale i bez nich bude bábovka určitě vynikající.

  • Jana z VM | 24. 3. 2006 07:29

    Bábovka je moc, moc dobrá. Měla jsem zbytek čokoládové polevy .- asi 4 lžíce - tak jsem ji tam rozpuštěnou zamíchala a bylo to výborné. Je opravdu jednoduchá, rychlá, nejlepší je však druhý den. Proto je dobré ji upéct večer, aby se nesnědla a předložit ji rodině až druhý den.

  • Jaroslava Stará | 20. 3. 2006 03:12

    Moooc dobrá! Rychlá a jednoduchá. Vůbec nebyla přeslazená, naopak si ji naše holky cukrovaly. Krásně naběhla a zůstala nadýchaná! Byla jí plná velká forma. Dělala jsem vanilkovou, ale už mám zálusk na banánovou. Určitě by vanilkovou nezkazily rozinky namočené v rumu (nebo čaji - pro děti) :) Dávám za 1!

  • Věra | 16. 3. 2006 11:37

    Olej vmíchejte do vyšlehaných vajíček, zapomněla sem napsat v postupu přípravy

  • Martina | 16. 3. 2006 10:08

    Ten olej je na vymazani,nebo se pridava do testa - kdy???Prosim poradte.

  • Alena Hanilcová | 11. 3. 2006 10:55

    Pro všechny, kdo jí chtějí prubnout - 1) dejte méně cukru! Pekla jsem z vanilkového pudinku a bylo to extra moc sladké, bohatě by stačila půlka, ne-li ještě méně. 2) pečte velice velice pozvolna, v el. troubě i pod 150°C. Já pekla na 180 a bábovku jsem lžící honila v celém spotřebiči a 3) těsto hodně naběhne - s tím také počítejtě. Ideálně použít silikonovou formu, těsto se špatně vyklápí. To je asi tak všechno z mých dnešních pečících poznatků. Papa:)

  • Anonym | 28. 2. 2006 11:10

    Chcem sa spýtať, či je tej hmoty na bábovku dosť a či je po upečení pekná vysoká? Ja mám totiž dosť veľkú bábovkovú formu, tak či to nemám robiť radšej z jeden a pol dávky.

  • lepek | 25. 2. 2006 10:28

    tento recept pouzivam a musim vrele doporucit. Kde jste na nej prisla?? Ja ho podedila od maminky:)dikyParizkova

  • Josef Bucek | 26. 1. 2006 12:04

    sice nebvím při jaké teplotě pict ale snad to nejak dopadne

  • Věra | 16. 1. 2006 10:37

    formu klasicky vymažu tukem (máslem nebo sádlem) a vysypu hrubou moukou.

  • Paya | 16. 1. 2006 09:22

    Čím se má vysypat ta forma - taky škrobem nebo moukou ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Skotská vejce

Skotská vejce

Obložená vejce

Obložená vejce

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

62
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
53
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
46
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pudingovo-ovocný koláč
Pudingovo-ovocný koláč
Pudink na pomerančích
Pudink na pomerančích
Pudink v karamelu
Pudink v karamelu
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
  • Recepty.cz
  • Pudinková bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact