Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Musaka z lilku - Balkán
Jablková bábovka s ořechy.
Krůtí guláš s těstovinami
Jednoduché tiramisu
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Omáčka "šufrung" na špagety
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem