Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Škvarková pomazánka III.
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Lívance s tvarglemi
Višňové řezy II
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Vynikající kuře na paprice
Jednoduchý jahodový koláč II.
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek