Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Rýžový nákyp s brokolicí
Jablečný závin s piškotem
Tvarohovo jahodové knedlíky
Gulášová polévka z předního hovězího…
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Kuře (nejen) na bramborách
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi